Τίγρης Δράκος – Ένας κουλοχέρης του Rabona που αξίζει να δοκιμάσετε

 

 

Ο κουλοχέρης Τίγρης Δράκος σας ταξιδεύει σε μια μοναδική περιπέτεια. Εδώ μπορείτε να συναντήσετε τόσο τον δράκο με ανάσα φωτιάς όσο και την ύπουλη τίγρη. Δύο μυθικά πλάσματα που είναι έτοιμα για μια μάχη με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

Το παιχνίδι έχει απίστευτους 1024 διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε και μέγιστο πολλαπλασιαστή 18,125 φορές το στοίχημα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ούτε έναν λόγο για να μην δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι στο Rabona: https://rabona-bet.gr.

 

Γρήγορα γεγονότα για την Τίγρη Δράκο

 

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το enter και το διάστημα για να ξεκινήσετε και να σταματήσετε μια περιστροφή.
  • Τα κέρδη από περιστροφές απονέμονται όταν ολοκληρωθεί ολόκληρος ο γύρος του παιχνιδιού.
  • Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι κάνοντας κλικ στο εικονίδιο “i”.
  • Το παιχνίδι έχει RTP 96.5%
  • Υπάρχει λειτουργία γρήγορης περιστροφής.

 

Ένα παιχνίδι του Rabona με κινέζικο θέμα

 

Τη στιγμή που θα ανοίξετε αυτόν τον τίτλο θα σας υποδεχτεί ένας όμορφος πίνακας παιχνιδιών. Από την αρχή είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα του παιχνιδιού είναι η Κίνα και περιστρέφεται γύρω από δύο μυθικά πλάσματα που πολεμούν μεταξύ τους.

 

Στο βάθος υπάρχει φως και κάθε πλευρά του κάστρου φυλάσσεται από τον δράκο και την τίγρη αντίστοιχα.

 

Δίπλα στο κουμπί περιστροφής, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το στοίχημά σας κάνοντας κλικ στο σύμβολο μείον ή συν. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του στοιχήματος όποτε θέλετε, εκτός εάν έχετε ενεργοποιήσει μια λειτουργία όπως οι δωρεάν περιστροφές.

 

Εκτός από τους βασικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού, υπάρχουν πολλά άλλα κινέζικα σύμβολα εδώ, δηλαδή ο χρυσός βάτραχος που περιβάλλεται από κάτι που μοιάζει με πράσινο χρήμα και το χαρούμενο κουνέλι.

 

Τα δύο πιο σημαντικά σύμβολα είναι το wild και η τίγρης δράκος. Θα μάθετε τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά παρακάτω.

 

Ο πάροχος παιχνιδιών Pragmatic Play εντυπωσιάζει με την ποικιλομορφία του όσον αφορά τα θέματα. Και σίγουρα έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους με αυτόν τον κουλοχέρη.

 

Τα σύμβολα του παιχνιδιού λαμπυρίζουν με χρυσό

 

Όταν ανοίγετε το παιχνίδι, θα είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε τα προσεγμένα σύμβολα. Ο συνολικός σχεδιασμός είναι υπέροχος και τα πάντα γύρω του φωνάζουν κινέζικα.

 

Τα χρώματα είναι το χρυσό και το κόκκινο, που συνδέονται στενά με την κινεζική κουλτούρα.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ο δράκος είναι ένα από τα ιδιαίτερα σύμβολα του παιχνιδιού. Αυτό είναι το σύμβολο wild που μπορείτε να αποκτήσετε προσγειώνοντας έναν χρυσό αιμοδιψή δράκο πάνω από τους κυλίνδρους.

 

Μπορείτε να πάρετε αυτό το σύμβολο μόνο στους κυλίνδρους 2, 3 ή 4. Ο δράκος μπορεί επίσης να αντικαταστήσει άλλα σύμβολα, με εξαίρεση την τίγρη δράκος.

 

Αυτό που είναι ωραίο με το σύμβολο είναι ότι όταν εμφανίζεται, ο δράκος ξεπροβάλλει από τον πίνακα και αναπνέει φωτιά σε εσάς.

 

Τώρα ας μιλήσουμε για το αξιοσημείωτο σύμβολο σε ολόκληρο το παιχνίδι – τον τίγρη δράκο, που είναι το σύμβολο μπόνους.

 

Μπορεί να εμφανιστεί σε όλους τους κυλίνδρους και μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών.

 

Λειτουργίες Παιχνιδιού


Το Τίγρης Δράκος  δεν είναι ένας κουλοχέρης με μεγάλη γκάμα λειτουργιών. Οι δωρεάν περιστροφές είναι σχεδόν το μόνο χαρακτηριστικό που μπορείτε να περιμένετε.

 

Αυτός ο γύρος μπόνους μεταφέρει τον ενθουσιασμό στο επόμενο επίπεδο και μπορεί να σας δώσει επιπλέον 20 περιστροφές για να παίξετε.

 

Για να ενεργοποιήσετε τις περιστροφές, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε τουλάχιστον 3 σύμβολα τίγρη δράκου. Επιπλέον, ακόμη κι αν λάβετε 2 από τα ίδια σύμβολα κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας, μπορείτε να παίξετε ξανά.

 

Εδώ, το σύμβολο wild μπαίνει επίσης στο παιχνίδι. Αν το δράκος Wild εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, θα ενεργοποιήσει έναν τυχαίο πολλαπλασιαστή. Αυτό σημαίνει ότι η νίκη σας μπορεί να πολλαπλασιαστεί με 2x, 3x ή 5x.

 

Ένας υπέροχος κουλοχέρης του Rabona με ένα ενδιαφέρον θέμα

 

Αυτός ο κουλοχέρης εντυπωσιάζει με το όμορφο κινέζικο θέμα του. Παίρνουμε μέρος στην αντιπαράθεση μεταξύ του δράκου και της τίγρης.

 

Ο δράκος είναι ένα wild σύμβολο με πολύ καλοδουλεμένο σχέδιο. Μικρές λεπτομέρειες όπως αυτή είναι που κάνουν αυτό το παιχνίδι πραγματικά ευχάριστο.

 

Το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό όταν καταφέρετε να λάβετε τουλάχιστον 3 σύμβολα μπόνους στους κυλίνδρους.

 

Αυτό ξεκινάει τον γύρο των δωρεάν περιστροφών όπου μπορείτε να κάνετε μερικές αξιοσημείωτες νίκες αν πάρετε ένα wild με έναν τυχαίο πολλαπλασιαστή.

 

Συνολικά, το Τίγρης Δράκος είναι ένας πολύ ωραίος κουλοχέρης. Σίγουρα, είναι πολύ απλός και στερείται ορισμένων λειτουργιών, αλλά δεν τον κάνει λιγότερο συναρπαστικό.

 

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια με θέμα την Ασία, σας συνιστούμε να δείτε αυτό το παιχνίδι στο Rabona.




Σχολιάστε εδώ