ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Και τώρα ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην ημιτελική φάση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Και τώρα ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην ημιτελική φάση

Και τώρα ντέρμπι με τον πρώτο αγώνα προγραμματισμένο για τις 7-9 Φεβρουαρίου στον Opap Arena και τον δεύτερο για τις 28/2-2/3 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αύριο (26/1) θα μάθουμε και το δεύτερο ζευγάρι που θα διεκδικήσει τη φετινή κούπα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ των Θεσσαλονικών, και τη Λαμία να κοντράρεται με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, έχοντας πάρει το προβάδισμα με 2-1.

Πέρασε το “εμπόδιο” του αξιόμαχου ΑΡΗ

Παιχνίδι με πολλή ένταση όπου ο 20χρονος τερματοφύλακας των “ερυθρολεύκων” απέκρουσε πέναλτι του Γκρέι στο 85ο λεπτό ενώ είχε συνολικά 8 επεμβάσεις.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΑΡΗ με 1-0 και πέρασε στα ημιτελικά. Το σκορ διαμόρφωσε ο Έλ Αραμπί.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, η οποία νωρίτερα τσέκαρε το εισιτήριο της με την δεύτερη νίκη της απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ποδοσφαιρικό party της ΑΕΚ και των φιλαλθλων της στις κιτρινόμαυρες Σέρρες!

Ωραίο ποδόσφαιρο, σωστή νοοτροπία με σημείο αναφοράς τον Πέτρο Μάνταλο που πέτυχε δύο γκολ, η, για μια ακόμη φορά, εντυπωσιακή ΑΕΚ επικράτησε 1-3 του αξιόμαχου Πανσερραϊκού και σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου – Ρεσιτάλ από 4.000 Ενωσίτες, που μετέτρεψαν σε… Φιλαδέλφεια το γήπεδο των Σερρών!

Παρά τις πολλές αλλαγές, απόλυτα ικανοποιημένος από τη νοοτροπία και τον τρόπο που έπαιξαν σήμερα οι παίκτες του έμεινε ο Ματίας Αλμέιδα, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα των Σερρών. Ο προπονητής είπε στην Cosmote ΤV: «Τα πήγαν καλά τα παιδιά. Πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο και με τη νοοτροπία να κερδίσουν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, μου άρεσε το σύστημα, μου άρεσε ότι όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».


Σχολιάστε εδώ