Η αποστολή της ΑΕΚ στις Σέρρες είναι να ικανοποιήσει τους χιλιάδες Ενωσίτες

Η αποστολή της ΑΕΚ στις Σέρρες είναι να ικανοποιήσει τους χιλιάδες Ενωσίτες

Η ΑΕΚ έχει ουσιαστικά προκριθεί από τον πρώτο αγώνα όμως σήμερα στη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό, έχει κι ένα έξτρα κίνητρο, να ικανοποιήσει τους χιλιάδες Ενωσίτες που από χθες ζουν στον ρυθμό της – Σέντρα στις 17:30 (Cosmote Sport 2 HD / aek365) στο γήπεδο Σερρών που αναμένεται να κιτρινίσει!

 Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή για την ΑΕΚ, η οποία σφραγίζει και τυπικά την πρόκριση της στα ημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου συναντά Ολυμπιακό ή Άρη.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Όπως αναμενόταν ο Ματίας Αλμέιδα άφησε εκτός πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα με το δεδομένο  ότι η πρόκριση έχει  κριθεί και ακολουθεί το απαιτητικό παιχνίδι με τον Άρη.

Στην αποστολή επιστρέφουν Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντιθέτως εκτός έμειναν οι Ντομαγκόι Βίντα, Αρόλντ Μουκουντί, Εχσάν Χατζισαφί και Νορντίν Άμραμπατ αλλά και ο Λιβάι Γκαρσία που κάνει θεραπεία.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος,Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Σχολιάστε εδώ