Δεσμεύεται ο Μητσοτάκης ότι θα σεβαστεί τη βούληση του ελληνικού λαού, αλλά στις… δεύτερες εκλογές… Στις πρώτες θα σεβαστεί την επιθυμία του… Άδ. Γεωργιάδη!

Δεσμεύεται ο Μητσοτάκης ότι θα σεβαστεί τη βούληση του ελληνικού λαού, αλλά στις… δεύτερες εκλογές… Στις πρώτες θα σεβαστεί την επιθυμία του… Άδ. Γεωργιάδη!

♣ Δραματική… ανακάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι». Σκέψου σοκ που θα πάθουν έτσι και μάθουν ότι στην Αφρική πεινάνε!

♣ Αμέσως μετά τις εκλογές ο Μητσοτάκης θα ανέβει στον Όλυμπο. Για να πανηγυρίσει ή για να… γλιτώσει;

♣ Το 29% δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα. Για τον Στ. Γονίδη το συζητάει;

♣ Σκέψου πόσο απελπισμένοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ για να σκέφτονται να κατεβάσουν υποψήφιο τον Αντώναρο. Τι έγινε; Ο Σεφερλής δεν δέχτηκε;

♣ Πρόγραμμα για τη… σωτηρία της χώρας διαθέτει, λέει, ο Βελόπουλος. Καμιά εύκολη συνταγή για σπανακόπιτα χωρίς φύλλο έχει; Για γιουβέτσι έστω;

♣ Γιατί λένε από το ΠΑΣΟΚ ότι ο Μητσοτάκης έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα; Αποκλείεται, δηλαδή, να είναι η πραγματικότητα που έχει χάσει κάθε επαφή με τον Μητσοτάκη;

Ναι, ο Αντώναρος είναι τόσο Καραμανλικός όσο εγώ είμαι μπατζανάκης του Ομπάμα και ετεροθαλής αδελφός της Μαντόνα.

♣ Ο Βορίδης πήγε, λέει, στην κηδεία του τέως όχι ως βουλευτής, αλλά ως φίλος της οικογένειας. Το γεγονός ότι είναι βουλευτής αποτελεί… σατανική σύμπτωση.

♣ «Διαμορφώνουμε μια πολυπαραγοντική εθνική στρατηγική», δηλώνει ο Δένδιας. Αρκεί να μην είναι και πολυπαραγοντικές και οι σφαλιάρες.

♣ Αντ’ αυτού, ο Άδωνης έστειλε στην κηδεία τη σύζυγό του και τον διευθυ­ντή του γραφείου του. Ο μπατζανάκης του μάλλον δεν ευκαιρούσε.

♣ Αυτό το 47%, που πιστεύει ότι το 2023 θα είναι καλύτερο από το 2022, τι ακριβώς είναι; Συγγενείς του Μηταράκη ή γιαπωνέζοι τουρίστες;

♣ Καλύτερους μισθούς, αλλά από το τέλος της άλλης τετραετίας, υπόσχεται ο Μητσοτάκης. Πώς λέμε… ζήσε, Μάη μου, να φας πάπια Πεκίνου (με σως μαραθόριζας…).

Ο Βαρουφάκης δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί του. Δηλαδή, αν τον εμπιστευόταν, τι θα έκανε; Κρυφό δεσμό με την Όλγα Γεροβασίλη;

♣ «Επικίνδυνη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης», καταγγέλλουν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τι φοβούνται ακριβώς; Μην τους φάνε την αποκλειστικότητα;

♣ Τονίζουν ακόμη: «Δεν είναι δυνατόν να δίνεις γη και ύδωρ και να μην παίρνεις τίποτα». Ενώ το σωστό είναι…

♣ …να δίνεις ολόκληρη Μακεδονία και να παίρνεις δώρο γραβάτα από τα Lidl.

♣ Ο Πολάκης λέει στον Ανδρουλάκη ότι είναι λίγος πολιτικά. Σαν να ακούς… τρίκυκλο να κοντράρει μοτοσακό στον ανήφορο.

♣ Έχεις και την κυβέρνηση, που λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο για τη χώρα. Και, δηλαδή, χρειάζεται σχέδιο για να τα… κάνει μπάχαλο;

♣ Πηγαινοέρχονταν στο σπίτι της οι βαλίτσες με τα λεφτά, αλλά η Καϊλή δεν είχε πάρει χαμπάρι. Μεγάλο πρόβλημα η αποξένωση στα σύγχρονα ζευγάρια.

♣ Και αφού διχαστήκαμε ωραία για το θέμα του βασιλιά, τι έχει σειρά; Η Άλωση της Πόλης; Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας ίσως;

Στη συναυλία του Στ. Ξαρχάκου ο Κουτσούμπας ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Άπονη ζωή». (Επειδή δεν τον καλούν στο «Voice».)

♣ Ο Αβραμόπουλος θέλει να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία την εμπειρία του. Στο… πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

♣ Ο Ν. Παππάς μήνυσε τη γραμματέα του Καλογρίτσα, που είπε ότι πήγαιναν τσάντες με λεφτά στον ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή ήταν σακβουαγιάζ;

♣ Αποκλείει κατηγορηματικά η κυβέρνηση το ενδεχόμενο τρίτων εκλογών. Αν και εφόσον δεν διεξαχθούν και υπό τον όρο ότι δεν θα παραστεί ανάγκη να γίνουν!

♣ Με τη φόρα που έχει πάρει ο Κούγιας, σε λίγο θα μηνύσει τον εαυτό του για συκοφαντική δυσφήμιση του… άλλου του εαυτού.

♣ Νέο κόμμα φτιάχνει ο Γ. Κύρτσος. Κάθε πόλη και sushi bar, κάθε χωριό και bowling!

♣ Ο Μπογδάνος θα κατέβει για βουλευτής, αλλά το σκέφτεται και για δήμαρχος Αθηναίων. Η θέση για τη Eurovision έχει κλείσει.

♣ Έξαρση της γρίπης τον Φεβρουάριο προβλέπουν οι επιστήμονες. Δηλαδή, μέχρι τώρα τι είχαμε; Νέα εποχή στο modeling;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ