Χρήστος Δημόπουλος στο “Π”: Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το κύπελλο

Χρήστος Δημόπουλος στο “Π”: Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το κύπελλο

Του
ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
πρώην Ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ


Σήμερα αναμετρώνται και πάλι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, τέσσερις μέρες μετά το πρώτο ματς του κυπέλλου, στο οποίο επικράτησε ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και επικράτησε στην Τούμπα, με το 2-0 ωστόσο να μην του εξασφαλίζει 100% την πρόκριση.

Το προβάδισμα ναι, αλλά μέχρι εκεί. Σε ό,τι αφορά τη σημερινή αναμέτρηση στην κατάμεστη «Λεωφόρο», πιστεύω πως το πλεονέκτημα το έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παλεύει για τον τίτλο και δεν έχει περιθώριο απώλειας βαθμών, ενώ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Η μάχη βέβαια προβλέπεται και θα είναι σκληρή, μέχρι να αναδειχθεί αυτός που θα επικρατήσει. Να πω επίσης ότι, αν και οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν συχνά, σήμερα είμαι της άποψης ότι ο αγώνας θα ανοίξει και θα παρακολουθήσουμε ωραίο θέαμα, με άφθονες συγκινήσεις και σασπένς μέχρι το φινάλε του.

Για το κύπελλο τα είπαμε. Η ρεβάνς στην Αθήνα θα είναι διαφορετική και αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να σκοράρει γρήγορα, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί υποψιασμένος και θα έχει τον νου του, αλλά γενικότερα εκτιμώ πως δεν υπάρχουν προγνωστικά σε τέτοιου είδους αγώνες και όποιος επιχειρήσει να τα διατυπώσει κινδυνεύει να εκτεθεί. Βεβαίως, το σκορ του πρώτου 90λεπτου αποτελεί μια σταθερή συνθήκη, μια βάση, όμως για μπάλα μιλάμε, όλα γίνονται.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ