Super League: Το πανόραμα της 19ης αγωνιστικής – “Φωτιά” στο πρωτάθλημα έβαλε ο ΠΑΟΚ

Super League: Το πανόραμα της 19ης αγωνιστικής – “Φωτιά” στο πρωτάθλημα έβαλε ο ΠΑΟΚ

Πάρτι στη “Λεωφόρο” έστησε ο ΠΑΟΚ

Μεγάλη νίκη της ομάδας του Λουτσέσκου με 3-0 στην Λεωφόρο καθως μείωσε στους έξι τη διαφορά από την κορυφή όπου ο Παναθηναϊκός  παραμένει πρώτος αλλα στενά μαρκαρισμένος από την ΑΕΚ που είναι μόλις ένα βαθμό πίσω ενώ ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό στη Λεωφόρο μπήκε δυνατά και αυτός στη μάχη του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και μια από τις χειρότερες με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του ενώ γνώρισε την πρώτη του ήττα στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, είχε μια ασίστ και ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του πρώτο τέρματος.

Φρένο στον Ολυμπιακό έβαλε ο Ατρόμητος

ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό και του στέρησε το τρίποντο της νίκης, που θα τον έφερνε στο -4 από την κορυφή της Super League. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν πήρε την ισοπαλία 1-1 και παραμένει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 24 βαθμούς, ενώ οι Πειραιώτες ισοβαθμούν στους 39 με τον ΠΑΟΚ.

Ανατροπή τίτλου με φοβερή ασίστ Μάνταλου και γκολάρα Τσούμπερ

Η ΑΕΚ με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης επικράτησε 2-1 του Ιωνικού στη Νεάπολη χάρη σε γκολ του Τσούμπερ στο 92ο λεπτό!

Η ΑΕΚ για ένα ημίχρονο στη Νεάπολη δεν ήταν η γνωστή ομάδα των τελευταίων αγώνων. Έιδε τον Ιωνικό να την αιφνιδιάζει  να προηγείται 1-0 και να μη μπορεί να αντιδράσει μέχρι το 82ο λεπτό. Εκεί άρχισε να γίνεται η ανατροπή της Ένωσης με τον Βίντα να ισοφαρίζει και τον Τσούμπερ δέκα λεπτά μετά να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Η ΑΕΚ με τις σημαντικές παρεμβάσεις του Αλμέιδα, ο οποίος με τις αλλαγές των Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες και Μάνταλου βελτίωσε την άσχημη εικόνα της ΑΕΚ.

 

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ήθελαν την πρώτη νίκη, κόλλησαν στο μηδέν

No goal… no νίκη για ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης που έμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο και δεν πέτυχαν τον στόχο τους, να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Έτσι αρκέστηκαν στον έναν βαθμό, αποτέλεσμα δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα. Ο μεν ΟΦΗ προέρχονταν από τις ισοπαλίες με Άρη και ΑΕΚ ενώ ο Αστέρας από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αρης – Βόλος 3-0: Πάρτι Μανού για… πάρτη του Άλκη!

Το «19» του Αρη, ο Μανού Γκαρθία… καθάρισε στην βραδιά μνήμης του 19χρονου Αλκη! Με χατ τρικ του καταπληκτικού Ισπανού, οι «κίτρινοι» επικράτησαν 3-0 του Βόλου και πέρασαν ξανά στην 5η θέση.

Το show του Μάνου Γκαρθία οδήγησε τον Άρη στην επιβλητική νίκη (3-0) επί του Βόλου στο «Κλ. Βικελίδης» και φυσικά τον επανέφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο βραχύσωμος Ισπανός ήταν υπέροχος, όπως υπέροχα ήταν και τα τρία γκολ που σημείωσε καθώς το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. Αυτό ήταν το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του Μάνου Γκαρθία και το δεύτερο στη φετινή σεζόν για τους «κίτρινους» καθώς είχε προηγηθεί αυτό του Λούις Πάλμα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Πήραν τον βαθμό στο φινάλε οι Ηπειρώτες

Ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Παναιτωλικός έφτασε μία ανάσα από τη νίκη όταν προηγήθηκε με γκολ του Ντουάρτε στο 82′, αλλά ο Εραμούσπε ισοφάρισε στο 89′ και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 2’ ο Σενγκέλια έπιασε ένα ωραίο, γυριστό σουτ έπειτα από τη σέντρα του Χουχούμη, όμως ο Τσιντώτας είχε σωστή αντίδραση και μπλόκαρε σε δύο χρόνους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρώτη τελική του στον αγώνα στο 15’ όταν από ωραία ενέργεια του Σόρια και γύρισμα προς τον Τζίνο, ο τελευταίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 33’ ο Καρέλης προσπάθησε να απειλήσει με το γυριστό, όμως ο Παντελάκης σταμάτησε την προσπάθειά του. Ο Σενγκέλια πήρε το… ριμπάουντ, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ήταν κακό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 19 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 45
2. A.E.K. 44
3. Π.Α.Ο.Κ. 39
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 39
5. ΑΡΗΣ 31
6. ΒΟΛΟΣ 29
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 24
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 20
9. Ο.Φ.Η. 19
10.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 18
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 18
12. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13
13. ΛΑΜΙΑ 12
14. ΙΩΝΙΚΟΣ 8

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20η)

Σάββατο 28 Ιανουαρίου
Βόλος – Παναιτωλικός (19.30)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (20.00)

Κυριακή 29 Ιανουαρίου
Ολυμπιακός – ΟΦΗ (16.00)
ΑΕΚ – Αρης (19.30)

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (18.00)
Λαμία – Ιωνικός (19.30)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (21.00)


Σχολιάστε εδώ