Κυριάκος Βελόπουλος στο “Π”: Παιδεία για το μέλλον των παιδιών μας

Κυριάκος Βελόπουλος στο “Π”: Παιδεία για το μέλλον των παιδιών μας

Του
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Προέδρου της Ελληνικής Λύσης


ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να αντιπαρατίθενται με όρους μικροπολιτικής και πολιτικαντισμού, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πρόκειται πραγματικά για έναν χορό «πολιτικών τεράτων». Όχι μόνο επειδή και τα τρία κόμματα φέρουν τις ίδιες, απόλυτες ευθύνες για την άθλια κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας παιδείας, αλλά επειδή αυτή η υποκριτική αντιπαράθεση γίνεται με όρους υπεράσπισης του μικροκομματικού συμφέροντος και όχι του εθνικού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τη ΝΔ, κατηγορώντας τη για δήθεν υπερβολική αστυνόμευση στα πανεπιστήμια. Συσπειρώνοντας έτσι και οι δύο με ψεύδη τα κομματικά τους ακροατήρια, αφού η ΝΔ εξαπατά τους ψηφοφόρους της με την πομφόλυγα «νόμος και τάξη στα πανεπιστήμια», ενώ στην πραγματικότητα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα παραμένουν άσυλα ανομίας, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες και την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Με το ΠΑΣΟΚ να διεκδικεί την πατρότητα της δήθεν κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, ενώ φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την ασυδοσία που επικρατεί.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την επικίνδυνη ρητορική του, διεκδικώντας λιγότερη αστυνόμευση στα πανεπιστήμια, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αστυνόμευση!

Για την Ελληνική Λύση η παιδεία είναι το μέλλον των παιδιών μας και όχι πεδίο προώθησης κομματικών συμφερόντων.

Η πάγια θέση μας είναι καταγεγραμμένη και ξεκάθαρη: «Έξω τα κόμματα από τα σχολεία»!

Κανένα πανεπιστημιακό άσυλο σε εγκληματίες, ναρκέμπορους, παρακρατικούς κουκουλοφόρους και λοιπούς παραβατικούς.

Πλήρης αστυνόμευση για την ασφάλεια σπουδαστών και εκπαιδευτικών, χωρίς να απαιτείται καμιά ειδική άδεια για επέμβαση όταν διαπιστώνονται παράνομες πράξεις.

Ελεύθερη διακίνηση ιδεών μπορεί να υπάρξει μόνο όταν ο έλληνας φοιτητής και εκπαιδευτικός νιώθει ασφαλής. Κάθε απειλή για τη σωματική ασφάλεια, την ιδιωτική και τη δημόσια περιουσία είναι απειλή για την ίδια τη δημοκρατία και την ελευθερία.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ