Basket League: Πήρε τη νίκη στην Πάτρα η ΑΕΚ – Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Προμηθέα – Αήττητος ο Κολοσσός

Basket League: Πήρε τη νίκη στην Πάτρα η ΑΕΚ – Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Προμηθέα – Αήττητος ο Κολοσσός

Πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα η ΑΕΚ

Την όγδοη νίκη της και τέταρτη μακριά από την έδρα της πανηγύρισε η ΑΕΚ, στην Πάτρα, καθώς επικράτησε με 69-61 επί του Απόλλωνα Carna για την 13η αγωνιστική της Basket League. Οι «κιτρινόμαυροι» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 8-5 και παραμένουν σε τροχιά τετράδας, ενώ οι Πατρινοί που γνώρισαν την πέμπτη διαδοχική ήττα τους στο πρωτάθλημα, υποχώρησαν στο 3-10.


Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Προμηθέα

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στη Basket League σημείωσε ο Προμηθέας καθώς επικράτησε με 74-66 του Ιωνικού στη Νίκαια για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Η ποιότητα των φιλοξενούμενων έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση αφού μετά το επιμέρους 22-13 στη δεύτερη περίοδο, η απόσταση διατηρήθηκε υπέρ του Προμηθέα. Πρώτος σκόρερ για την πατρινή ομάδα ήταν ο Τόμασον με 16 πόντους ενώ ο Αρνόντας Κουλμπόκα σταμάτησε στους 15. Για τους γηπεδούχους ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πέτυχε 19 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

Παραμένει αήττητος ο Κολοσσός H Hotels

Το αήττητο σερί του Κολοσσού H Hotels στην Basket League συνεχίζεται. Η ομάδα της Ρόδου νίκησε στο γήπεδό της και την Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ με 73-62 φτάνοντας έτσι τα πέντε σερί θετικά αποτελέσματα, ενώ παραμένει αήττητη εντός έδρας έχοντας νικήσει και τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει. Πλέον οι Ρόδιοι έχουν ρεκόρ 8-5 παραμένοντας στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, τη στιγμή που οι νεοφώτιστοι έχουν 1-12 και 0-7 μακριά από την Καρδίτσα.


Σχολιάστε εδώ