Στο τέλος Ιανουαρίου έτοιμα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ!

Στο τέλος Ιανουαρίου έτοιμα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ!

Όλα επί τροχάδην! Το ΠΑΣΟΚ μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχει ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων του, ώστε στη συνέχεια το κόμμα να πιάσει δουλειά με εντατικό ρυθμό προκειμένου να προετοιμαστεί για την κάλπη της απλής αναλογικής, στην οποία η Χαριλάου Τρικούπη δίνει το μεγαλύτερο βάρος.

Η ανακήρυξη των υποψηφίων αναμένεται να γίνει το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Ιανουαρίου, ενώ μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαριστεί και τι θα γίνει με τις περιφέρειες όπου αλλάζουν τα δεδομένα των εδρών λόγω της απογραφής. Απαντώντας σε όσα έχουν ακουστεί για καθυστερήσεις, η Χαριλάου Τρικούπη τονίζει ότι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και η νέα κατανομή των εδρών έδειξαν ότι η απογραφή δεν χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία, ενώ και τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους.

«Το πρόγραμμά μας είναι ο οδικός χάρτης μέχρι τις εκλογές, καθώς και οι όροι για να επιβάλουμε την αλλαγή πολιτικού παραδείγματος που έχει ανάγκη η πατρίδα μας», επισήμανε ο εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Μάντζος. Και κατέληξε τονίζοντας: «Είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχει πρόγραμμα, υπευθυνότητα για τη διερευνητική εντολή και απολύτως ρεαλιστική προγραμματική θέση για την επόμενη ημέρα».


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ