Πατριάρχης Κύριλλος: Η προσπάθεια καταστροφής της Ρωσίας θα σημάνει το τέλος του κόσμου

Πατριάρχης Κύριλλος: Η προσπάθεια καταστροφής της Ρωσίας θα σημάνει το τέλος του κόσμου

Ο Ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος ανέφερε σήμερα, οποιαδήποτε προσπάθεια να νικήσουν τη Ρωσία λαμβάνει πολύ επικίνδυνες διαστάσεις σήμερα και η όποια πραγματοποίηση αυτής της επιθυμίας των δυτικών χωρών θα σημάνει το τέλος του κόσμου.

«Σήμερα, εμφανίζονται μεγάλες απειλές στον κόσμο, στη χώρα μας και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η επιθυμία να νικήσουνε τη Ρωσία έχει πάρει μια πολύ επικίνδυνη μορφή σήμερα. Προσευχόμαστε στον Κύριο να νουθετήσει τους σκληροκέφαλους και να τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι οποιαδήποτε επιθυμία καταστροφής της Ρωσίας θα σημαίνει το τέλος του κόσμου», είπε ο πατριάρχης μετά τη λειτουργία των Θεοφανείων.

Πρόσθεσε, ότι η Ρωσία διαθέτει ισχυρά όπλα και ότι εκεί ζουν πολύ ισχυροί άνθρωποι που πάντα είχαν και έχουν και θα έχουν κίνητρο να νικήσουν.

Σήμερα κάποιοι θερμοκέφαλοι, δηλώνει, έχουν την ιδέα ότι η Ρωσία μπορεί να ηττηθεί ή να αναδιαμορφωθεί υπό τις παρούσες συνθήκες, δηλαδή ότι μπορεί να της επιβληθούν κάποιες «νέες αξίες που δεν μπορούν καν να ονομαστούν έτσι».

«Τώρα είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά πιστεύουμε ότι ο Κύριος δεν θα εγκαταλείψει τη ρωσική ήπειρο, ότι η Ρωσία θα έχει τη δύναμη, εάν χρειαστεί, να προστατεύσει τον εαυτό της και τον λαό της. Ο Θεός να μας φυλάξει και να μην επιτρέψει να υπάρξει κάποια χειρότερη εξέλιξη της κατάστασης. Είθε ο Κύριος να τους συμφιλιώσει όλους, να τους ηρεμήσει και να τους βοηθήσει όλους να εργαστούν για να γίνει ο κόσμος καλύτερος», κατέληξε ο πατριάρχης.

Πηγή: ertnews.gr με πληροφορίες απο το politika.rs

Σχολιάστε εδώ