LIVE: ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Κύπελλο Ελλάδας Novibet 2022-23

LIVE: ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Κύπελλο Ελλάδας Novibet 2022-23

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Κύπελλο Ελλάδας Novibet 2022-23 – Προημιτελικός 20:30

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά από τον COSMOTE SPORT 1 HD

Δύο βήματα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έχουν μείνει ακόμα για τις ομάδες που συνεχίζουν στους 8 της διοργάνωσης, δηλαδή τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, την Λαμία, την ΑΕΚ, τον Πανσερραϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον τροπαιούχο Παναθηναϊκό.




Οκτώ μήνες μετά το μεταξύ τους τελικό, στον οποίο επικράτησαν οι «πράσινοι», ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός δεν θα χωρέσουν στην τετράδα, αφού μόνο μία ομάδα θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Τις δύο τελευταίες φορές σε διπλή συνάντηση προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ.

Το 2017 στα ημιτελικά και το 2020 στα προημιτελικά. Τον περασμένο Οκτώβριο έπαιξαν στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1, την πρώτη στην έδρα του ΠΑΟΚ έπειτα από πεντέμισι χρόνια!
Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος στη Super League, έχοντας μια ήττα σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αυτή από την ΑΕΚ και έχει συμπληρώσει οκτώ αγώνες Κυπέλλου χωρίς να δεχτεί γκολ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στα τελευταία 8 ματς (ηττήθηκε τελευταία φορά και αυτός από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα) και μάλιστα σε αυτά τα παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Επίσης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αήττητη στα τελευταία 19 παιχνίδια Κυπέλλου στην έδρα της. Η Ξάνθη είχε νικήσει πριν από έξι χρόνια, το Μάρτιο του 2017 στον δεύτερο προημιτελικό, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχασε την πρόκριση.

Στέφανος Ντούσκος στο “Π”: Οι επιτυχίες και το παράπονο

Θωμάς Μαύρος στο “Π”: Ζει το ματς σαν να παίζει ο ίδιος


Σχολιάστε εδώ