LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ | Κύπελλο Ελλάδας Novibet 2022-23

LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ | Κύπελλο Ελλάδας Novibet 2022-23

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ, Κύπελλο Ελλάδας Novibet 2022-23 – Προημιτελικός 17:30

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά από τον COSMOTE SPORT 2 HD

Δύο βήματα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έχουν μείνει ακόμα για τις ομάδες που συνεχίζουν στους 8 της διοργάνωσης, δηλαδή τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, την Λαμία, την ΑΕΚ, τον Πανσερραϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον τροπαιούχο Παναθηναϊκό.




Αφού την περασμένη Κυριακή έπαιξαν για το πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και Άρης συναντώνται και πάλι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όπως και πριν από δύο χρόνια, έτσι και τώρα η κληρωτίδα τους έφερε στα προημιτελικά. Το 2021 ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να προκριθεί στην εκπνοή του δεύτερου αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με γκολ του Αντρέα Μπουχαλάκη.

Οι αντίπαλοι του Νέου Φαλήρου έχουν αναμετρηθεί σε άλλους 16 αγώνες Κυπέλλου και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει νικήσει ποτέ στην έδρα του σε έξι συναντήσεις. Το 1970 και το 1972 είχε πανηγυρίσει προκρίσεις στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε μονά παιχνίδια και έκτοτε δεν έχει νίκη σε εννέα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο πολυνίκης Ολυμπιακός έχει λείψει μόλις δύο φορές τα τελευταία 11 χρόνια από τα ημιτελικά (το 2018 και το 2019). Αντίθετα, ο Άρης έχει μόλις μια παρουσία τα τελευταία 12 χρόνια στα ημιτελικά, αυτή του 2020 όταν έπαιξε με την ΑΕΚ.

Στέφανος Ντούσκος στο “Π”: Οι επιτυχίες και το παράπονο

Θωμάς Μαύρος στο “Π”: Ζει το ματς σαν να παίζει ο ίδιος


Σχολιάστε εδώ