Κύπελλο Ελλάδας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ενώ Ολυμπιακός και ΑΡΗΣ θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ενώ Ολυμπιακός και ΑΡΗΣ θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά

Η ώρα… του προημιτελικού για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας έφτασε και τα τέσσερα ζευγάρια μπαίνουν στη μάχη με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει αλλά και αυτό του Ολυμπιακού με τον ΑΡΗ για 2η φορά μετά το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα να εχει πολυ ενδιαφέρον διότι η  πειραϊκή ομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης ενώ κιτρινόμαυροι του βορρά έχουν μείνει πιο πίσω στο πρωτάθλημα και ρίχνουν μεγάλο βάρος στο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο και το Κύπελλο και με αυτό το σκεπτικό θα μπουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο ανεξαρτήτου ενδεκάδας καθώς αναμένεται να κάνει και πάλι αλλαγές ο Μιτσελ.

Το πρόγραμμα ξεκινά με το παιχνίδι του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τη Λαμία στις Σέρρες στις 14:00. Να σημειώσουμε πως ο Απόλλωνας Παραλιμνίου είναι ερασιτεχνική ομάδα και είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται στα προημιτελικά του θεσμού και θα αγωνιστεί απέναντι σε ομάδα της Superleague 1!

Στις 17:30 ακολουθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, τον πρωτοπόρο του Βορείου ομίλου στη Superleague 2, ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena».

Οι γηπεδούχοι θα έχουν μία καλή ευκαιρία για rotation αλλά και δοκιμή προσώπων από πλευράς του

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να κανει  rotation.

Η ομάδα των Σερρών θα προσπαθήσει να κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί, με μόνο τους Σιώντη και Αυλωνίτη να αποτελούν απώλειες. Συγκεκριμένα η αποστολή: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Ακολουθεί στις 19:00 το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Φάληρο και το πρόγραμμα ολοκληρώνει το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με ώρα έναρξης τις 20:30.

Με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τάισον ενώ στην αποστολή θα είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Τόμας, Ολιβέιρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στον Μάγκνουσον αλλά και στον Κλέινχεϊσλερ ενώ στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Κρυπαράκος.


Σχολιάστε εδώ