“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 45: Τι ζητάει ο Θέμης… και η Κύρα μένει άφωνη;

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 45: Τι ζητάει ο Θέμης… και η Κύρα μένει άφωνη;

Δείτε το 45ο επεισόδιο. Στην κηδεία της Αγγελικής κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ είναι μία ανακούφιση για τον Πέτρο που είναι απαρηγόρητος.


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 45

Η εμφάνιση του Βίκου όμως θα κάνει έξαλλη την Αλεξία. “Πώς τολμάς και βρίσκεσαι εδώ; Εξαιτίας σου έγιναν όλα” του λέει οργισμένη. Στο σπίτι ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μία έντονη συζήτηση με τον πρώτο να της ζητάει κάτι που την αφήνει άφωνη. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως το Γιώργο και εκείνος δε διστάζει να την απειλήσει. Ο Λουκάς στο μαγαζί κάνει μία τρυφερή έκπληξη στο Θέμη την ώρα που ο Βίκος βάλει οπλισμένος και μεθυσμένος. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα αλλά ο Γεράσιμος καταφτάνει να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Σχολιάστε εδώ