ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν ήταν πυροτέχνημα η επί της ΑΕΚ νίκη

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν ήταν πυροτέχνημα η επί της ΑΕΚ νίκη

Αποδείχθηκε ότι η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της ΑΕΚ δεν ήταν πυροτέχνημα. Με τους Ηπειρώτες να περνούν σαν αερικό από τη Λιβαδειά, σκορπίζοντας τον Λεβαδειακό με νέα, εξαιρετική εμφάνιση.

Γίνεται δουλειά, γράφει ο Μιχάλης Φουστέρης στην έντυπη έκδοση του “Π”, στον άλλοτε ξακουστό «Άγιαξ της Ηπείρου» και αν μη τι άλλο ο Θανάσης Στάικος κάνει δουλειά που φαίνεται. Και είναι σημαντικό να λέγεται αυτό για έναν νέο βιολογικά προπονητή, που είναι και Έλληνας, χωρίς να απολαμβάνει την ώθηση των ΜΜΕ, όπως συμβαίνει με άλλους συνάδελφους του, δικαίως ή μη.

Ο ΠΑΣ, στη νέα, απαιτητική αναμέτρησή του με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή και τους Ζωσιμάδες δίχως τον γνωστό παλμό και κόσμο τους, ελέω τιμωρίας της έδρας έπαιξε στα “ισα” τον πρωτοπόρο Παναθηναικό.

Κάτι που αν μη τι άλλο οφείλουμε να πιστώσουμε στον ιστορικό σύλλογο, στον τεχνικό και στους ποδοσφαιριστές του πως έχασαν το ματς στις λεπτομέρειες των καθυστερήσεων.

Όπως στη μεταγραφής Τζίνο, ο οποίος ήρθε πανέτοιμος από φυσική κατάσταση και αμέσως μπήκε και στην ενδεκάδα μετά την ολιγοήμερη προετοιμασία που έκανε προσπαθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρει δηλαδή κάποιον παίκτη που να συμμετείχε σε προπονήσεις με την ομάδα του και να είχε κάποια παιχνίδια στα πόδια του, αλλά όχι απραξία 6-7 μηνών.

Το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΣ είναι δύσκολο. Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου κατεβαίνει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στις 20:30 το απόγευμα. Οι “αγρινιώτες” είναι μόλις 2 βαθμούς ποιο ψηλά στην βαθμολογία (19)…

paron.gr


Σχολιάστε εδώ