Super League: Πανόραμα 18ης αγωνιστικής

Super League: Πανόραμα 18ης αγωνιστικής

Έσπασε το αρνητικό σερί!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα βρήκε… σκούρα στους “Ζωσιμάδες”, ωστόσο κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να αποδράσει με το διπλό, επικρατώντας με 1:0.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο του διπλό στα Γιάννενα, μετά από επτά χρόνια και διατήρησε τη διαφορά στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΚ και το +7 από τον τρίτο Ολυμπιακό, εν όψει του δύσκολου προγράμματος στη Super League.


Χρυσή αλλαγή Μασούρας και το… κυνήγι συνεχίζεται!

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κατάφερε να γίνει ο παίκτης- κλειδί της αναμέτρησης, καθώς με δικό του τέρμα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη με 1:0 και να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Super League.

Ο Ολυμπιακός χάρη στο τέρμα του Μασούρα συνεχίζει το… κυνήγι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή, έστω και προσωρινά, στους 4 βαθμούς, με το παιχνίδι των “πρασίνων” στα Γιάννενα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Από την άλλη ο Άρης με την ήττα στο Φάληρο παρέμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας χάνοντας όμως την ευκαιρία να πλησιάσει τον τέταρτο ΠΑΟΚ (36β) και να αποσπαστεί από τον έκτο Βόλο (26β).


Ισοπαλία στο Αστέρας Λεβαδειακός

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες αλλά με μία κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο, Αστέρας και Λεβαδειακός έμειναν στο 0:0, μένοντας αμφότεροι στην ίδια βαθμολογική κατάσταση που βρίσκονταν πριν το ματς.

Οι Αρκάδες έμειναν στην 9η θέση, έχοντας πλέον 18 βαθμούς. Από την άλλη, οι Βοιωτοί έφτασαν τους 12 πόντους όντες 12οι, στο +1 από την Λαμία και το +4 από τον Ιωνικό.


Φεστιβάλ μπάλας από την ΑΕΚ…

…του Αλμέιδα, με τέσσερις γκολάρες (Αραούχο, Γκαρσία, Πινέδα και Άμραμπατ) και αμέτρητες ευκαιρίες, διέλυσε και τον Παναιτωλικό (4-1) – Πάρτι και στην εξέδρα από 30.000 Ενωσίτες, που αποθέωσαν τον Ματίας και την ομάδαρα του!

Η Ένωση, άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Αραούχο που… ξέσπασε και πανηγύρισε έξαλλα, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε με άλλα τρία τέρματα από τους Γκαρσία, ο οποίος πήδηξε στο θεό και με το κεφάλι πέτυχε το 10ο του γκολ όντας πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, Πινέδα όπου και εκείνος σκόραρε με καταπληκτική κεφαλιά και Άμραμπατ ο οποίος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με κεραυνό.

paron.gr με πληροφορίες από το ertsports.gr

Σχολιάστε εδώ