“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 44: Ο θάνατος της Αγγελικής ωθεί στα όρια της τρέλας τον Θέμη

“Μαύρο Ρόδο” Επεισόδιο 44: Ο θάνατος της Αγγελικής ωθεί στα όρια της τρέλας τον Θέμη

Δείτε το 44ο επεισόδιο. Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει, το θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του λυγίζει. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από το Θέμη για την δολοφονία της μητέρας του.


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Δείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Επεισόδιο 44

Τα γιατί που τον βασανίζουν μοιάζουν αναπάντητα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τραγική αυτή απώλεια. Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας δείχνει να χάνει τα λογικά του αγγίζοντας εξαιτίας του πένθους τα όρια της τρέλας. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε το δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την Ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητά την βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους. Ο Θέμης στην προσπάθειά του να βρει το δολοφόνο της γυναίκας του βρίσκει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.


Σχολιάστε εδώ