Μπαρτζώκας: Από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν

Μπαρτζώκας: Από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν

Στην σημαντικότητα της νίκης, η οποία ήρθε για τον Ολυμπιακό κάτω από ειδικές συνθήκες, στάθηκε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί της Βίρτους.

«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, με μεγάλη ένταση. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν. Ειδικά για εμάς ήταν δύσκολες οι συνθήκες γιατί δεν έπαιξε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος είναι ο δημιουργός μας, ενώ και ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν άρρωστος και επρόκειτο να μην αγωνιστεί. Τελικά, έπαιξε και έπαιξε πολύ. Θεωρώ αυτή τη νίκη μια από τις πιο σημαντικές της σεζόν. Κυρίως γιατί σέβομαι πολύ τον κόουτς Σκαργιόλο και την Βίρτους. Παλέψουν για κάθε κατοχή και παλεύουν μέχρι τέλους. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δέκα πόντους και επέστρεψαν. Φυσικά και εμείς από την πλευρά μας κάναμε πολλά πράγματα λάθος στα τελελευταία λεπτά. Χάσαμε ελεύθερες βολές με τον Λαρεντζάκη, χάσαμε λέιπ απ πριν, δώσαμε τρεις βολές στον Τεόντοσιτς, δεχθήκαμε καλάθι και φάουλ ενώ ήμασταν πέντε πόντους πάνω. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία όπως είπα και πριν είναι πολύ σημαντική. Καλή τύχη στην Βίρτους».

Ερωηθείς για τον Σάσα Βεζένκοφ, που αγωνίστηκε αν και άρρωστος και τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Όλοι ξέρουν πως σημαίνει πολλά. Μας έλειψε λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο κερδίσαμε, όμως, επέστρεψε. Μετά τον τραυματισμό του δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση, όμως, παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος. Φυσικά είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν θέλω, όμως, να ξεχωρίζω τους παίκτες. Και ο ΜακΚίσικ ήταν φανταστικός και όλοι… Αν δείτε το παιχνίδι ο Σάσα ήταν λίγο κουρασμένος και έκανε και ένα φάουλ επειδή ήταν προφανές πως εκείνη τη στιγμή ήταν εξουθενωμένος και δεν είχε καθαρό μυαλό. Όμως, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Σάσα».


Σχολιάστε εδώ