Καθυστερούν πάλι να πληρώσουν τα νοίκια οι νοικάρηδες του Δήμου Πειραιά!

Καθυστερούν πάλι να πληρώσουν τα νοίκια οι νοικάρηδες του Δήμου Πειραιά!

Πολλοί επιχειρηματίες που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τον Δήμο, επειδή αρνούνταν με διάφορες δικαιολογίες να πληρώσουν τα νοίκια τους για δημοτικά καταστήματα που νοικιάζουν, έχουν αρχίσει και πάλι τη γνωστή τους τακτική και… ξεχνούν(!) να πληρώσουν.

Τα μαγαζιά αυτά βρίσκονται στο ισόγειο της Ιωαννιδείου, ενώ μεταξύ των μεγαλοοφειλετών φέρεται να συγκαταλέγεται και ο επιχειρηματίας που έχει το bowling στον Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας στον Προφήτη Ηλία χρωστάει πάνω από 150.000 ευρώ, ωστόσο δεν έχει ανταποκριθεί στις ενοχλήσεις που του γίνονται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για να προβεί έστω και σε ρύθμιση, με αποτέλεσμα να οδηγείται σύμφωνα με τον νόμο σε οριστική αποβολή.

Τα υπόλοιπα μαγαζιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η «Στάνη», το πρώην «Εν Πειραιεί», του Ανδριανοπούλου και άλλα, εκ των οποίων κάποια είχαν οφειλές και παλαιότερα και είχαν αλλάξει σύσταση και επωνυμία για να λειτουργούν πλέον ως νέες εταιρείες, ενώ κάποια είχαν κάνει ρύθμιση.

Η Δημοτική Αρχή στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα ανεκτική και δεκτική σε ρυθμίσεις και διευκολύνσεις, καθώς αναγνώριζε τις δυσκολίες λόγω κορονοϊού, Μνημονίων κ.λπ. και προσπαθούσε να βοηθήσει τους επαγγελματίες.

Όμως, τώρα, που ήρθε το Μετρό, έχει ανοίξει η αγορά και τα μαγαζιά δουλεύουν, δεν είναι διατεθειμένη να κάνει άλλες διευκολύνσεις και θα ακολουθήσει διαφορετική στάση.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει διαγωνισμός και για τη μίσθωση της καντίνας στον Τινάνειο Κήπο, για την οποία οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι πολλοί, μιας και μετά την ολοκλήρωση των έργων για το τραμ και την ανάπλαση που έγινε ο χώρος είναι ιδιαίτερα ελκυστικός για τον κόσμο και θεωρείται… φιλέτο.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ