Ο Αλμέιδα “χτίζει” από την αρχή όλη την ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα “χτίζει” από την αρχή όλη την ΑΕΚ

Με την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2028, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε την ασφάλεια να προχωρήσει ο Αλμέιδα τις ιδέες του το όραμά του και να χτίσει ένα καινούργιο μοντέλο, πολύ διαφορετικό απο αυτό που ακολουθεί εδώ και δεκαετίες η ΑΕΚ.

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Κηφισιά είδαμε την αρχή ενός σχεδίου. Την αξιοποίηση και ανάδειξη των παικτών που είτε αγωνίζονται στη δεύτερη ομάδα, είτε ξεπήδησαν από αυτή, όπως εν προκειμένω οι τρεις σκόρερ του αγώνα, Μουστακόπουλος, Ραντόνια και Μαχαίρας.

Όπως και με τους Κοσίδη, Παρρά, Ντάικο όπου με τη σφραγίδα του Ματίας Αλμέιδα, η πειραματική ενδεκάδα έβγαλε τις αγωνιστικές αρχές που έχει εμφυσήσει ο Αργεντίνος στην ομάδα Α.

Η αποθέωση στον Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα -μία μέρα μετά την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το 2028- γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ κυρίως μετά το 3-0 όπου η “πειραματική” διάταξη της ομάδας έβγαλε ωραίο θέαμα και γκολ στον αγωνιστικό χώρο.

Αποκτούν χημεία οι Ρότα και Φερνάντες

Μια σημείωση να προσθέσουμε… Πολύ καλό ματς από τους Ρότα και Φερνάντες, με τον πρώτο να έχει την ασίστ για το 2-0 και τον δεύτερο να δημιουργεί πολλά ρήγματα με το εξαιρετικό του κουβάλημα της μπάλας. Οι συνδυασμοί που δημιούργησαν δείχνει πως αποκτούν μεταξύ τους “χημεια”.


Σχολιάστε εδώ