Κύπελλο Ελλάδος: Στο δρόμο για τους “8” – Ειδήσεις

Κύπελλο Ελλάδος: Στο δρόμο για τους “8” – Ειδήσεις

Ο Ολυμπιακός παρά την ισοπαλία με 2-2 πέρασε άνετα το εμπόδιο του Ατρόμητου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Το 4-1 του πρώτου παιχνιδιού στο «Γ. Καραϊσκάκης» επέτρεψε στον Μίτσελ να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του (Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Χάμες, Φορτούνης εκτός αποστολής) και χρόνο στους αναπληρωματικούς του, με τον Σισέ να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Μαρσέλο να ξεκινά βασικός.


Tην πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε και ο Άρης με τη νίκη (1-0) επί του Λεβαδειακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τη νίκη με 2-1 από το πρώτο παιχνίδι και χάρη στο πέναλτι του Ντάνιελ Μαντσίνι (35’) πήραν την πρόκριση.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης τον Ολυμπιακό.


Με εννιά αλλαγές στην ενδεκάδα του και με καλή εμφάνιση ανά διαστήματα, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Βόλο (και) στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» με 2-0 και με το 3-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε άνετα στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου τον περιμένει πλέον ο ΠΑΟΚ.

Ο Τσέριν και ο Σπόραρ σημείωσαν τα γκολ της νίκης. Οι “Πράσινοι” αφοσιώνονται πλέον στον πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής (15/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».


Η ΑΕΚ «σφράγισε» την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 3-0 της Κηφισιάς στη ρεβάνς της OPAP Arena, με σκόρερ τους Μουστακόπουλο (27΄), Ραντόνια (48΄) και Μαχαίρα (82΄).

Η Ένωση είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε να ανταποκρίνονται ικανοποιητικά σε συνθήκες αγώνα, παίκτες που έχουν πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής εφέτος και κυρίως οι δύο σκόρερ, που προέρχονται από τη β΄ ομάδα του συλλόγου.


Την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, έπειτα από τη χθεσινή νίκη του με σκορ 2-0 επί της Καλαμάτας στο γήπεδο της Τούμπας. Οι «ασπρόμαυροι», που είχαν επιβληθεί των Μεσσήνιων με το ίδιο σκορ και στο πρώτο ματς, έφτασαν στη νέα νίκη χάρη σε δυο γρήγορα τέρματα του Μπράντον Τόμας (11’, 13’).

paron.gr

Σχολιάστε εδώ