Ώρα μηδέν στον Παναθηναϊκό! Νέες αλλαγές μελετά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος…

Ώρα μηδέν στον Παναθηναϊκό! Νέες αλλαγές μελετά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος…

…για να αναστρέψει την αρνητική εικόνα της ομάδας του

Απολύτως οριακή παραμένει η κατάσταση στον μπασκετικό Παναθηνα­ϊκό, με την πέμπτη συνεχόμενη ήττα (από την Μπάγερν στο Μόναχο) να βαραίνει ακόμη περισσότερο το κλί­μα. Και μπορεί ο Ντέγιαν Ράντονιτς και οι παίκτες του να στηρίχθηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την απαράδεκτη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο, το ποτήρι της υπομονής του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ φαίνεται πως αδειάζει.

Το «Τριφύλλι» βρίσκεται πλέον στο 6-11 στην Ευρωλίγκα και ουσιαστικά εξαφάνισε τις συνεχόμενες νίκες που είχε πετύχει επί των Βίρτους Μπολόνια, Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις Κάουνας και Αρμάνι Μιλάνο. Μπροστά του, δε, έχει διαβολοβδομάδα, όπου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά εντός έδρας τις Φενερμπαχτσέ (10/1) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (13/1). Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση της ομάδας εκτιμά καθημερινά τα δεδομένα και το ενδεχόμενο αλλαγών στη σύνθεσή της μόνο ως απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται.

Είναι ξεκάθαρο πως, πέραν των άλλων, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να στερείται χημείας στις τάξεις του. Και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει σοβαρά τις επιδόσεις του, με παίκτες που ναι μεν διαθέτουν ταλέντο και ικανότητες, ωστόσο σχεδόν τίποτα από αυτά δεν βγαίνει στο παρκέ. Τι ακριβώς θα γίνει μόνο ο ιδιοκτήτης του το γνωρίζει, όπως και τον χρόνο που θα κρίνει ότι είναι ο ενδεδειγμένος για τις αλλαγές που απαιτούνται. Πάντως τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο κόσμος, που αντέδρασε στο Μόναχο, είναι απογοητευμένος.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ