Λονδίνο: Ουρές για το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι – Αποκαλύψεις, έριδες και χάσμα με τα ανάκτορα

Λονδίνο: Ουρές για το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι – Αποκαλύψεις, έριδες και χάσμα με τα ανάκτορα

Στο Λονδίνο σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές έξω από τα βιβλιοπωλεία για να καλύψουν τη ζήτηση για το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι «Εφεδρικός» που καταγράφει ήδη ρεκόρ πωλήσεων.

Ο εκδοτικός οίκος «Penguin» κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό βιβλίο του 38χρονου Χάρι με τίτλο «Spare» και παραπέμπει στον αδελφό του Ουίλιαμ, που μεταξύ σοβαρού και αστείου αποκάλεσε τον μικρό του αδερφό εφεδρικό ως διάδοχο του θρόνου. Σε ένα βιβλίο 410 σελίδων οι μαρτυρίες του Χάρη για τη σύγκρουση και τις προσωπικές εντάσεις μέσα στα βασιλικά ανάκτορα, δείχνουν την εκδοχή του πρίγκιπα. Μέχρι στιγμής τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον δεν έχουν σχολιάσει.

Στο βιβλίο ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει ότι παρακάλεσε τον πατέρα του να μην ξαναπαντρευτεί, ότι σκότωσε 25 μαχητές Ταλιμπάν ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, ότι πήρε ψυχο-φάρμακα για τις κρίσεις πανικού και ότι η Μέγκαν και η Κάθριν είχαν μια δύσκολη σχέση τη θλίψη για τον χαμό της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, που προκάλεσε στον πρίγκιπα Χάρι «μετατραυματικό στρες». Όπως εχει αναφέρει σε διάφορες συνεντέυξεις το βιβλίο ότι θα ήταν «το έργο της ζωής» του να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας και «δράσης» των μέσων ενημέρωσης.

Υπάρχουν επίσης λεπτομέρειες όπως ότι ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον “Harold” και “Willy” και ότι έμαθε για πρώτη φορά από το BBC ότι η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε και όχι από την οικογένειά του.

Το βιβλιοπωλείο Waterstones ανέφερε ότι το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι ήταν ένας από τους «μεγαλύτερους τίτλους προ παραγγελίας εδώ και μια δεκαετία» και έχει εκδοθεί σε όλο τον κόσμο σε 16 γλώσσες.

Τέσσερα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρη στο ITV την Κυριακή. Την είδαν 4,1 εκατ. τηλεθεατές ενω τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι τα ποσοστά τηλεθέασης της συνέντευξης του Πρίγκιπα Χάρι στο ITV ήταν χαμηλότερα από εκείνα που είχε κάνει στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Πηγή: ertnews.gr

Σχολιάστε εδώ