Ποιος ο ρόλος της κυρίας;

Ποιος ο ρόλος της κυρίας;

Αγωνία για κάποιους στην τουρκική πρεσβεία, εν αναμονή του νέου πρέσβη Ερτσιγιές, ο οποίος στις αρχές του χρόνου θα αναλάβει τα καθήκοντά του στην Αθήνα.

Κάποιες… κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Αθήνα, για λόγους προσωπικούς και όχι μόνο επαγγελματικούς, προβάλλοντας τη συμβολή τους στην προώθηση της τουρκικής πολιτικής και προπαγάνδας στα ελληνικά ΜΜΕ. Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστα συνέβαλε η συγκεκριμένη κυρία σε αυτό το έργο, καθώς από μόνα τους τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν επιλέξει να αναπαράγουν βλακωδώς την τουρκική προπαγάνδα.

Ο κ. Ερτσιγιές είναι εξαιρετικός γνώστης των ελληνοτουρκικών και πολύ επικοινωνιακός, οπότε όσοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, επειδή μιλάνε με μια συγκεκριμένη ομάδα ελλήνων δημοσιογράφων, μάλλον θα τα βρουν σκούρα μαζί του. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που συνομιλούν με τη συγκεκριμένη κυρία στην τουρκική πρεσβεία είναι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εμπλεκόμενοι, είτε ιδιωτικώς είτε από… δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, με το Προσφυγικό και τις ΜΚΟ που βρίσκονται στην επικαιρότητα…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ

Φωτό: liberal.gr


Σχολιάστε εδώ