Σε θολά νερά στη Θράκη ψαρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε θολά νερά στη Θράκη ψαρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αϊκούτ Ουνάλ ανέλαβε τα καθήκοντά του στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και έχει αρχίσει περιοδείες σε χωριά και περιοχές της μειονότητας.

Στην Ξάνθη μάλιστα έγινε δεκτός στο τζαμί από τον ψευδομουφτή Μουσταφά Τράμπα και εκπροσώπους των σκληροπυρηνικών της μειονότητας. Συμμετείχε στην προσευχή της Παρασκευής και κατόπιν απευθύνθηκε στους «ομογενείς».

Για μία ακόμη φορά θα επισημάνουμε το εξής: Παρών μεταξύ των εκπροσώπων του «τουρκισμού» στη Θράκη ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος, με την παρουσία του εκεί, και προσφέρει αναγνώριση στον ψευδομουφτή και αποδίδει τιμές στον διπλωμάτη μιας ξένης χώρας, κάτι που προφανώς δεν εμπίπτει στα καθήκοντά του ως μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Επιτέλους, θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τις ευθύνες του έναντι του κ. Ζεϊμπέκ, καθώς ο βουλευτής με τη συμπεριφορά του καπελώνει τη συνολική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της μειονότητας. Γιατί έτσι δημιουργείται η εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει στα θολά νερά στη Θράκη, ελπίζοντας ότι το τουρκικό προξενείο θα δώσει γραμμή για να κατευθύνει τη μειονοτική ψήφο στους υποψηφίους του.

Αναζητούν το χρίσμα του προξενείου

Και επειδή το 2023 δεν είναι χρονιά μόνο εθνικών εκλογών αλλά και αυτοδιοικητικών, δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε εμφάνιση του νέου τούρκου προξένου συνωστίζονται δίπλα του νυν μειονοτικοί δήμαρχοι και υποψήφιοι οι οποίοι επιδιώκουν να πάρουν το χρίσμα του προξενείου.

Ας το έχουν αυτό υπόψη τους και τα κόμματα, και αυτό αφορά όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τη ΝΔ. Γιατί εάν δεν κοπεί αυτός ο ομφάλιος λώρος της εξάρτησης από τον τουρκικό μηχανισμό προώθησης της τουρκικής πολιτικής στη Θράκη, δεν θα φταίει ο Ερντογάν για όσα συμβούν στην περιοχή…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ

Τι παριστάνει στη Θράκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζεϊμπέκ;


Σχολιάστε εδώ