Ξυπνάει και κοιμάται με την Ελλάδα ο τούρκος υπ. ‘Αμυνας, Ακάρ: “Η Ελλάδα για να καλύψει τα σκάνδαλα τα βάζει μαζί μας “

Ξυπνάει και κοιμάται με την Ελλάδα ο τούρκος υπ. ‘Αμυνας, Ακάρ: “Η Ελλάδα για να καλύψει τα σκάνδαλα τα βάζει μαζί μας “

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, συνεχίζει την επιθετική ρητορική προς την Ελλάδα. Το περίεργο είναι πως δεν θέλει να ασχοληθεί με τα τεράστια κοινωνικά πολιτικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας του! Αντί να προσπαθεί να χειραγωγήσει τους πολίτες της Ελλάδας καλό θα ήταν να χειραγωγήσει την κυβέρνηση της χώρας του!

Κατηγόρησε, λοιπόν, την Ελλάδα ότι προσπαθεί να καλύψει τα σκάνδαλά της με το να αυξάνει την ένταση με την Άγκυρα.

Ο Χουλουσί Ακάρ, σε νέες του δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας (02.01.2023) κατά την επίσκεψή του στη μελλοντική ναυαρχίδα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, το πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων TCG Anadolu, έκανε έμμεση αναφορά στα δημοσιεύματα παρακολούθησης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, αλλά και στο “Qatar Gate” στο οποίο φαίνεται να εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή, κάνοντας αναφορά σε διαφθορά.

«Υπάρχουν πολλά σκάνδαλα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει το σκάνδαλο υποκλοπών, το μεταναστευτικό σκάνδαλο, διαφθορά. Υπάρχουν επίσης αποτυχίες στην ανατολική Μεσόγειο που η ελληνική γνώμη το έχει προσέξει.

Για να τα καλύψουν όλα αυτά, ελπίζουν να αυξήσουν την ένταση με την Τουρκία», είπε ο Χουλουσί Ακάρ.

Καλά τα σόου με τις “τεράστιες” ναυαρχίδες αλλα ο κόσμο της χώρας του δεν χορταίνει με πλοία…

Ελληνοτουρκικά: Νέες ακρότητες Ακάρ με αναφορές στο Καστελλόριζο και διαστρέβλωση της αλήθειας


Σχολιάστε εδώ