Αποκλειστικά στο «Π» όλες οι προβλέψεις για το σωτήριο έτος 2023… Σε συνεργασία με τον Νοστράδαμο, τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και μια χαρτορίχτρα στα Κάτω Πετράλωνα

Αποκλειστικά στο «Π» όλες οι προβλέψεις για το σωτήριο έτος 2023… Σε συνεργασία με τον Νοστράδαμο, τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και μια χαρτορίχτρα στα Κάτω Πετράλωνα

♣ Θέμα χρόνου είναι ο Κ. Λεφάκης και η Λ. Πατέρα να σκίσουν τα πτυχία τους (στις καταδύσεις), η Β. Παγιατάκη να πάει λαντζέρισ­σα στη Γερμανία.

♣ Ο Μητσοτάκης πρώτα κερδίζει τις εκλογές, μετά την καρδιά της Φαίης Σκορδά και ένα τριήμερο σε πολυτελές σαλέ στην Αλίαρτο.

♣ Κάνει μια προσπάθεια να νικήσει και στη Eurovision, ενώ ένα ατύχημα με το ποδήλατο τον κρατάει μακριά από το modeling.

♣ Μετά την ήττα στις εκλογές, ο Τσίπρας χωρίζει την Μπέτυ και κλέβεται με την Ελ. Φουρέιρα. Φεύγουν νύχτα με κρις κραφτ στην Αλβανία…

♣ …για να ζήσουν τον έρωτά τους σε διώροφη βίλα στους Αγίους Σαρά­ντα!

♣ Αρχηγός αναλαμβάνει η Τσαπανίδου και η ΝΔ καταγγέλλει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται της Πόπης!

Μετά τον ιό του Δυτικού Νείλου, στη χώρα υπάρχει έξαρση του ιού του Νότιου Αλιάκμονα, αλλά και του ανιψιού του Ανατολικού Πηνειού.

♣ Ο Ν. Ανδρουλάκης, εκτός από ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων, αναλαμβάνει και παρουσιαστής στο «Voice».

♣ Στα διαλείμματα απαγγέλλει Καβάφη και Φοίβο, φτιάχνει και κάνα μουσακά, να μην ξεχάσει την τέχνη του στο bowling.

♣ Σε νεότερη επιστολή του προς τον Βελόπουλο, ο Χριστός αναφέρει ότι… έτσι κι αλλιώς η Γη θα γίνει κόκκινη και ο ΠΑΟ θα πάρει το πρωτάθλημα.

♣ Σε μια κρίση αυτοκριτικής, ο Βαρουφάκης παρατάει την πολιτική για να ασχοληθεί με το θέατρο. Όταν ήταν μικρός τού ά­ρεσε να χορεύει mambo.

♣ Ο Ερντογάν έρχεται μια νύχτα ξαφνικά, αλλά ε­πειδή δεν έχει κλείσει τραπέζι στον Ρέμο, βολεύεται με τον Τσαλίκη.

♣ Πάει Μοναστηράκι, χτυπάει δύο μερίδες κεμπάπ στον «Μπαϊρακτάρη» και βλέπει τον Αλλάχ σέντερ φορ στη Φενέρμπαχτσε.

♣ Ο Σαμαράς, πάλι, φοράει κράνος, σωσίβιο και πάει στις Θερμοπύλες να φυλάξει τσίλιες, μην τυχόν περάσουν οι Βησιγότθοι.

♣ Στη διαδρομή κάνει μια στάση Λιβαδειά και χτυπάει δύο διπλόπιτα σουβλάκια με απ’ όλα, για να τονωθεί ο πατριωτισμός του.

♣ Αποκαλύπτεται ότι ο Πολάκης είναι υιοθετημένος, καρπός ενός φλογερού έρωτα μεταξύ του Ωνάση και της Ζωζώς Σαπουντζάκη. (Αύγουστος ήταν και είχε ξαστεριά…)

♣ Εκείνος πάλι επιμένει ότι είναι εγγονός του Λένιν και ξάδελφος του Τσε, αλ­λά οι γιατροί λένε ότι το πρόβλημά του είναι προσωρινό.

Οι επιδημιολόγοι συνιστούν στις ευπαθείς ομάδες να κάνουν τη 14η δόση του εμβολίου για την πανδημία. Καλού – κακού… ας κάνουν και τον σταυρό τους!

♣ Χωρίζει οριστικά από τη Μόνικα Μπελούτσι ο Ν. Μηταράκης. Αιτία ο αναπάντεχος έρωτάς του με τη Σαρλίζ Θερόν.

♣ Το «Documento» αποκαλύπτει ότι ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε και τον Αϊ-Βασίλη. Είχε βάλει κοριούς στο έλκηθρο και σε δύο ταράνδους.

♣ Ο Κατρούγκαλος κάνει στροφή στην καριέρα του και αποφασίζει να ασχοληθεί με την υψηλή ραπτική. Ο Τζόρτζιο Αρμάνι ανησυχεί.

♣ Ο Γρ. Αρναούτογλου κατεβαίνει στην πολιτική, ο Άδωνης αναλαμβάνει late night show στον ΑΝΤ1. Όπου και θα αναλύσει…

♣ …το μυστικό της επιτυχίας του στη δουλειά και στον έρωτα. Με την ευκαιρία, θα πει και μια συνταγή για αστακομακαρονάδα.

♣ Η Τουρκία προσφεύγει στο Διεθνές Δικαστήριο και για την Άλωση της Πόλης. Καθυστέρησαν, λέει, να παραδοθούν οι Βυζαντινοί και αναγκάστηκε ο Μωάμεθ να μπει σε έξοδα!

♣ Ο Δ. Κουτσούμπας βλέπει όραμα με τον Ζαμπέτα σε τρίκυκλο στο Κολωνάκι. (Είχε και φάει βαριά το βράδυ…)

♣ Παραιτείται από γραμματέας του ΚΚΕ και αναλαμβάνει να γράψει τη βιογραφία της Τάμτα. Στα ρεπό κάνει bungee jumping στον Ισθμό.

♣ Ο Πούτιν σταματάει τον πόλεμο, κάνει ανακωχή και σε ένδειξη μεταμέλειας αυτοδιορίζεται κηπουρός στο εξοχικό του Ζελένσκι.

♣ Η Όλγα Γεροβασίλη κάνει δεύτερη φωνή στη Νατ. Θεοδωρίδου. Κάνει και ένα μπότοξ ακόμα (34ο), χωρίς μεγάλη επιτυχία ωστόσο.

♣ Ο Κ. Χατζηδάκης κάνει μια γκεστ εμφάνιση στη «Γη της Ελιάς», ερωτεύεται την Άντζ. Γκερέκου και ανοίγει ελαιοτριβείο στην Αρεόπολη.

♣ Η Εύα Καϊλή αθωώνεται, βγαίνει από τη φυλακή και χαρίζει την περιουσία της στα φτωχά παιδιά του Κατάρ.

♣ Ευτυχισμένο –ας πού­με– το νέο –τρόπος του λέγειν– έτος…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ