Αγγίζει κορυφή η ΑΕΚ!

Αγγίζει κορυφή η ΑΕΚ!

Με κερδισμένη την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το 2022 και πλέον το 2023 προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά το κυνήγι της κορυφής.

Η «Ένωση» πέρασε άνετα από τον Βόλο, συντρίβοντας την ομώνυμη ομάδα με σκορ 4-0, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, που με την ψυχή στο στόμα έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τον ΟΦΗ στη «Λεωφόρο», παρότι οι Κρητικοί αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το ξεκίνημα σχεδόν του αγώνα.

Και όλα δείχνουν πως το μεταξύ τους ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 8 Γενάρη θα δείξει προς τα πού θα γείρει ο φετινός τίτλος.

Επιστροφή στις εντυπωσιακές νίκες για τον Ολυμπιακό που «διέλυσε» με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ, παρά την υπεροχή του και τις ευκαιρίες που έχασε, ο ΠΑΟΚ σκό νταψε στο Περιστέρι, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο. Στο ντέρμπι της «ουράς» ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Ιωνικού και πήρε βαθιά ανάσα.

Τα ματς Άρης-Παναιτωλικός και Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα διεξήχθησαν σε ώρα που η έκδοση είχε πάρει τον δρόμο της για το πιεστήριο. Το σαλονικιώτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης (Τετάρτη, 8:00) κυριαρχεί στη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πρώτη για το νέο έτος.

Τα άλλα παιχνίδια είναι τα εξής: ΟΦΗ-Βόλος (16:30), ΛεβαδειακόςΠαναθηναϊκός (17:00), ΠΑΣ ΓιάννιναΑΕΚ (20:00) και Ιωνικός-Ολυμπιακός (21:30) την Τρίτη, Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (17:00) και Παναιτωλικός-Ατρόμητος (18:00) την Τετάρτη.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ