Στην… τύχη της έχει αφεθεί η Συμφωνία των Πρεσπών!

Στην… τύχη της έχει αφεθεί η Συμφωνία των Πρεσπών!

Πού καταντήσαμε…

Οι εκλογές που έρχονται… καίνε. Έτσι, κανείς δεν θέλει να ακουμπήσει τα καυτά θέματα. Ο κ. Δένδιας ανακοίνωσε ότι θα είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με τον βορειομακεδόνα ομόλογό του κ. Οσμάνι και στα θέματα της συνάντησης είχε συμπεριληφθεί και η «πλήρης, συνεπής και με καλή πίστη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Περιμέναμε στις δηλώσεις να αναφέρει ο κ. Δένδιας τι ακριβώς συζητήθηκε επ’ αυτού του θέματος, αλλά στις μακροσκελείς δηλώσεις του δεν έκανε οποιαδήποτε αναφορά στο σημαντικό αυτό θέμα. Δυστυχώς, και το έχουμε επαναλάβει, η Συμφωνία των Πρεσπών έχει αφεθεί στην τύχη που της έφτιαξαν οι συντάκτες της. Και έτσι, λόγω του γεγονότος ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θέλει να ακούει, ούτε να ακουμπάει τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι Βορειομακεδόνες αλωνίζουν.

Έτσι, με την αδιαφορία της Αθήνας, τα αγάλματα του αλυτρωτισμού συνεχίζουν να δεσπόζουν στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, τα βιβλία συνεχίζουν ακόμη να βρίθουν ανθελληνικών αφηγημάτων και φυσικά κανείς δεν ασχολήθηκε με τα εμπορικά σήματα και έτσι πλέον όλα τα βορειομακεδονικά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα τον όρο «μακεδονικός»…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ