Βίνταρ Κιάρτανσον στο “Π”: Το τουρνουά της ζωής του

Βίνταρ Κιάρτανσον στο “Π”: Το τουρνουά της ζωής του

Του
ΒΙΝΤΑΡ ΚΙΑΡΤΑΝΣΟΝ
Ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου

Ήταν από τα καλύτερα Μουντιάλ αυτό του Κατάρ. Και θεωρώ ότι ο χρόνος διεξαγωγής του έπαιξε σημαντικό ρόλο, υπό την έννοια ότι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε καλύτερη φυσική κατάσταση και με διάθεση να προσφέρουν στις ομάδες τους. Το καλοκαίρι συνήθως οι δυνάμεις τους έχουν τελειώσει.

Είδαμε συναρπαστικά ματς και πολλές εκπλήξεις. Το Μαρόκο, κατά κοινή ομολογία, εντυπωσίασε, ενώ προσωπικά μου άρεσε η Κροατία, ένα μικρό πληθυσμιακά κράτος, που όμως βγάζει εξαιρετικές μονάδες. Γενικότερα παίχτηκε ποδόσφαιρο ποιότητας και νομίζω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε.

Ναι, η Αργεντινή κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο. Ήταν η πιο παθιασμένη, η πιο διψασμένη, αν θέλετε, για τον τίτλο ομάδα και με ποδοσφαιριστές φυσικά υψηλού επιπέδου. Για τον Μέσι δεν μπορούμε κάτι άλλο, πέραν του ότι αποδείχθηκε πραγματικός ηγέτης, οδηγώντας την στο πιο ψηλό σκαλοπάτι. Ίσως ήταν το τουρνουά της ζωής του και γι’ αυτό τα έδωσε όλα.

Και η Γαλλία έχει καλή ομάδα, με προσωπικότητες στη σύνθεσή της, αλλά στον τελικό άργησε να αντιδράσει. Φυσικά, όταν ένας αγώνας οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι, τα πάντα μπορούν να συμβούν και εκεί η Αργεντινή έδειξε χαρακτήρα και απόλυτη ψυχραιμία.

Υποστήριζα την Αγγλία και δεν σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα, όπως επίσης δεν περίμενα ότι δεν θα προχωρήσει η Πορτογαλία. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα διοργάνωση, με άφθονες συγκινήσεις, που άφησαν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: politic.gr


Σχολιάστε εδώ