Γκέλα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που έμειναν στο “Χ”

Γκέλα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που έμειναν στο “Χ”

O Παναθηναϊκός μπορεί να προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ιωνικού, ο οποίος χάρη στο τέρμα του Σύριου μεσοεπιθετικού πήρε πολύτιμο βαθμό (1:1), ενώ οι “πράσινοι” είδαν την διαφορά τους από την ΑΕΚ να πέφτει στους 6 πόντους.

Στην επιστροφή του στην δράση μετά τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό με 1:1, διατηρήθηκε ναι μεν σε απόσταση… ασφαλείας από την δεύτερη ΑΕΚ, αλλά είδε την διαφορά του να μειώνεται ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε και την ισοπαλία στα Γιάννενα. Αντίθετα ο Ιωνικός, συγκατοικεί με τον Λεβαδειακό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από 14 “στροφές” στο πρωτάθλημα της Super League.

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και μπόρεσε να προηγηθεί με 0-2, δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης μετά το τελικό 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός έδρας, για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να οδηγηθούν στο ημίχρονο με το υπέρ τους 0-2, με τα δύο γκολ του Φορτούνη στο 34′ και 45′, αλλά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τους Παμλίδη και Λιάσο στο 64′ και 76′ αντίστοιχα.


Σχολιάστε εδώ