«Σκάνδαλο Καϊλή»: Και τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται!

«Σκάνδαλο Καϊλή»: Και τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται!

♣ Επειδή η Καϊλή είναι ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρουλάκης επιτέθηκε στη ΝΔ. Αν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, θα ζητούσε την… παραίτηση του Μπάιντεν!

♣ Το κακό, κύριοι της κυβέρνησης, δεν είναι ότι ο Τσίπρας βάζει το κομματικό συμφέρον πάνω από τη χώρα, αλλά ότι βάζει τη χώρα κάτω από το κομματικό συμφέρον.

♣ Οικονομική κρίση, πανδημία, ακρίβεια, υποκλοπές, μίζες από το Κατάρ… Μέχρι να τελειώσει η τετραετία Μητσοτάκη…

♣ …η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης θα είναι σύντομη είδηση στα αθλητικά. Στο ένθετο για το χόκεϊ επί χόρτου!

♣ Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πρόωρες εκλογές. Τρίτη – Πέμπτη ρίχνει τον Μητσοτάκη. Και τα weekends…

♣ …πάει ο Τζανακόπουλος για bungee jumping στη γέφυρα της Χαλκίδας! (Ελπίζω να αντέξει το σχοινί, έχει πάρει κιλά τελευταία…)

♣ Στο μεταξύ ο Μητσοτάκης δηλώνει βέβαιος ότι θα κερδίσει τις εκλογές, θα έχει και αυτοδυναμία. Τέτοια σιγουριά ούτε ο… Δράμαλης στα Δερβενάκια!

Ας πει κάποιος στον Ανδρουλάκη ότι το θέμα της Καϊλή αφορά πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ. Νομίζει πως είναι εσωτερική υ­πόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

♣ Στη Γαλλία ο άλλος μπούκαρε σε σούπερ μάρκετ με τσεκούρι. Εκεί που έχουν φτάσει oi τιμές, όπου να ’ναι θα μπαίνουν με Rafale!

♣ Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή, υπεξαίρεση, απιστία κ.ά. θα διωχθεί ο πατέρας Αντώνιος. Για την… Άλωση της Πόλης όχι;

♣ Ο Χατζηδάκης είπε ότι δεν πιστεύει ότι τον παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης, αλλά ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Να ερευνήσει γιατί ανεβαίνουν οι τιμές στα μούσμουλα!

♣ «Ευθυνόφυγο δραπέ­τη» αποκάλεσε τον Μητσοτάκη η Όλγα Γεροβασίλη. Πού να μάθει δηλαδή ότι δεν του αρέσει και το sushi!

♣ Πιο γελοίο και από το ότι το ΜέΡΑ25 δεν ψήφισε τα 600 ευρώ για τους ένστολους ο λόγος για τον οποίο δεν το έκανε. Πιο… Βαρουφάκης πεθαίνεις!

♣ Ο Ν. Ανδρουλάκης ζητάει από τον ελληνικό λαό να του δώσει… ισχυρή εντολή. Για να πάει για ψάρεμα; (Πριν πάει για βρούβες!)

♣ Βαθαίνει η… κρίση στη χώρα: Κόντρα μετεωρολόγων για το τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα. Αγωνία στη Βηθλεέμ.

Αυστηρή τιμωρία περιμένει την Καϊλή. Όχι γιατί έπαιρνε μίζες από το Κατάρ, αλλά γιατί την… έπιασαν!

♣ Το ερώτημα δηλαδή είναι αν θα κάνουμε ρεβεγιόν με παλτό ή με το μαγιό που πήραμε τις προάλλες από τα stock του «Zara».

♣ Διότι, όπως έγραψε και το «Cosmopolitan» (σελ. 36), το ότι είσαι σοβαρός επιστήμονας δεν σημαίνει και ότι απαγορεύεται να ξεκατινιάζεσαι ευχαρίστως.

♣ Δ. Κουτσούμπας: «Η χώρα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι των Αμερικανών» (…top models;).

♣ Ο Βαρουφάκης διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία, τα εθνικά θέματα, την παιδεία, αλλά δηλώνει πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί του. Στο… water polo!

♣ Το 80% πιστεύει ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφθορά. Και το άλλο 20% τι νομίζει; Πως περνάει κρίση το modeling;

♣ Από τη στιγμή που ο Σαμαράς δηλώνει μάχιμος πολιτικός, τι δικαιολογία έχει και δεν επιστρέφει στις πίστες ο Στρ. Διονυσίου;

Ευθύνες στον Μητσοτάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της Καϊλή. Τις σακούλες στις οποίες είχε τα λεφτά τις είχε ψωνίσει από μίνι μάρκετ κουμπάρου της Μαρέβας!

♣ Πίτσα χωρίς θερμίδες, σου λέει. Σαν να λέμε… σεξ χωρίς τα προκαταρκτικά.

♣ Εκτός από τη σύζυγο του Χατζηδάκη παρακολουθούσαν και τον ίδιο τον Χατζηδάκη. Για την πεθερά του έχουμε εικόνα; Τον μπατζανάκη του;

♣ Επέστρεψε στη Γη το διαστημικό σκάφος «O­rion» της NASA. Ο Πολάκης, πάλι, ακόμη να… γυρίσει!

♣ Ωραίο αυτό που είπε ο Στ. Πέτσας: «Για την κυβέρνηση δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας». Είναι όλοι τρίτης και τέταρτης…

♣ Το 53% των εργαζομένων στην Ελλάδα είναι δυσαρεστημένο με τις αποδοχές του. Χρειάζεται, λέ­ει, να δουλεύουν για να πληρώνονται!

♣ Πάνω από 100 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, αλλά περιέργως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήγγειλε την κυβέρνηση.

♣ Τι θα πει, δηλαδή, δεν είχε καμία ευθύνη; Ας φρόντιζε να έχει και ας πρόσεχε να μη βρέξει καταρρακτωδώς!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ