Αθλητικές ειδήσεις: Ενδιαφέρουν και αυτά…

Αθλητικές ειδήσεις: Ενδιαφέρουν και αυτά…

♦ Επανέναρξη για τη Super League, με τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου να διεξάγονται Τετάρτη και Πέμπτη. Αναλυτικά, την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί οι αναμετρήσεις Λεβαδειακός-Άρης (15:00), ΑΕΚ-Λαμία, Αστέρας Τρίπολης-Βόλος (17:00), ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (20:00) και Ιωνικός-Παναθηναϊκός (21:30). Την Πέμπτη θα παίξουν ΟΦΗ-Ατρόμητος (17:00) και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (19:30).

♦ Tα επεισόδια στον αγώνα με την Ρέτζιο Εμίλια δεν πέρασαν χωρίς τιμωρία για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Basketball Champions League, η «Ένωση» τιμωρήθηκε από την αρμόδια επιτροπή με τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

♦ Χωρίς τον Ντέρεκ Κορνέλιους θα συνεχίσει ο Παναιτωλικός. Ο καναδός στόπερ έχει συμφωνήσει με τη Μάλμε για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ η σουηδική ομάδα τα βρήκε και με το Βανκούβερ για την αγορά των δικαιωμάτων του. Από τη στιγμή που η ΠΑΕ του Αγρινίου δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα των 400.000 ευρώ δεν μπορούσε να εμποδίσει τη μετακόμιση του παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην πόλη για να μαζέψει τα πράγματά του. Στη διάρκεια της θητείας του στα «καναρίνια» ο Κορνέλιους κατέγραψε συνολικά 47 εμφανίσεις, με 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

♦ Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, αποκτώντας τον βραζιλιάνο δεξιοπόδαρο αμυντικό Ροντινέι. Σύμφωνα με τον τούρκο δημοσιογράφο Ετράν Σουτζγκούν, οι Πειραιώτες πλέον ενδιαφέρονται για τον Πάτρικ Φαν Άανχολτ. Ο 32χρονος αριστερός μπακ ανήκει στη Γαλατασαράι, που πάντως δεν εμφανίζεται αρνητική για την παραχώρησή του. Φέτος ο Φαν Άανχολτ έχει εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γαλατασαράι τον απέκτησε ως ελεύθερο από την Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι του 2021, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γουίγκαν, Λέστερ, Κόβεντρι, Φίτεσε και Σάντερλαντ.

♦ Με ανακοίνωση του ο Ιωνικός έκανε γνωστό ότι δεν αποδέχεται την παραίτηση που υπέβαλε ο Δημήτρης Σπανός μετά τον φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ και πως θα συνεχίσει να πορεύεται μαζί του στη συνέχεια της σεζόν. Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Νικαιώτες λειτουργούν με αντίστοιχο τρόπο. Και στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της σεζόν, όποτε χρειάστηκε εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

♦ Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που οριστικοποιήθηκε η αγορά του Παναιτωλικού από τον Μάτσιεκ Καμίνσκι και ήδη το όνομά του εμπλέκεται με άλλη ομάδα. Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο που ασχολείται με οικονομικά θέματα, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στο στόχαστρό του, με τον πολωνό επιχειρηματία να φέρεται να έχει κάνει ήδη κρούση στην πλευρά του Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν. Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει το προσεχές διάστημα με στόχο να διαπιστωθεί αν υπάρχει ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ