«Κόκκινο Ποτάμι – η συνέχεια» Επεισόδιο 11: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου

«Κόκκινο Ποτάμι – η συνέχεια» Επεισόδιο 11: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN, το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ» έρχεται και θα καθηλώσει. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ταξίδι, αψηφώντας τους πάντες. Θα τα καταφέρει ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με εμπόδια που θα τη φέρουν σε θανάσιμο κίνδυνο; Τις δικές του δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει και ο Δημοσθένης.


Δείτε  ΕΔΩ Live streaming

Δείτε ΕΔΩ όλα τα επεισόδια


Η συγκλονιστική συνέχεια της ιστορίας τον Φεβρουάριο στο OPEN!

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου αυτή την Κυριακή, ο Νίκος με τη σκέψη στην Ανθή που κινδυνεύει και τη βοήθεια του Εμίρ, το σκάει απ’ το Καραμπουρνάκι. Η Εσμέ, σε μια κρίση απελπισίας ότι θα χάσει για πάντα τον Μιλτιάδη, τον αρπάζει κι εξαφανίζεται. Ιφιγένεια και Λάζος φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη κι εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Εμίρ πείθει την Εσμέ να επιστρέψει με το παιδί. Ο Ζαχάρωφ εντοπίζει την Ιφιγένεια, αλλά εκείνη κατορθώνει να ξεφύγει και αποφασίζει να συνεχίσει τον δρόμο της μαζί με τον Λάζο.

Απόσπασμα από το επεισόδιο 

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ –  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», επιστρέφει με νέα συγκλονιστικά επεισόδια τον Φεβρουάριο στο OPEN 

Δείτε ΕΔΩ την υπόθεση του έργου και τους χαρακτήρες

«Το Κόκκινο Ποτάμι- η συνέχεια», απόψε στις 21.00 στο OPEN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ