LIVE: ALL STAR GAME (EΡT 3)

LIVE: ALL STAR GAME (EΡT 3)

Η Μεγάλη Γιορτή του Ελληνικού Μπάσκετ, το 25ο All Star Game επιστρέφει μετά από 23 χρόνια στο ΟΑΚΑ προκειμένου να προσφέρει ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ για τους φίλους του αθλήματος που θα δώσει το κοινωνικό μήνυμα της ισότητας! Σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3 2 μέρες γεμάτες μπάσκετ και παράλληλες δράσεις.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 3

Στο Κλειστό Γήπεδο «Νίκος Γκάλης» το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Συμπερίληψης με την συμμετοχή όλων των εκφάνσεων του μπάσκετ. Οι Μπασκετμπολίστες με Αμαξίδιο με την συνεργασία της ΟΣΕΚΑ, οι Παλαίμαχοι, οι Άνδρες και οι Γυναίκες, οι Δημοσιογράφοι και οι Celebrities θα… βροντοφωνάξουν ότι το μπάσκετ είναι ένα και ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά ίσοι!
Την ίδια ημέρα, θα φιλοξενηθεί στο πλαίσιο της γιορτής αγώνας έκπληξη που θα επιβεβαιώνει έμπρακτα την συμπόρευση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Την Κυριακή 18/12 η γιορτή θα κορυφωθεί με τον Κεντρικό Αγώνα του All Star Game με την συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και Ξένων Παικτών της Basket League, τους Διαγωνισμούς Τριπόντων και Καρφωμάτων και μια έκπληξη που θα συγκινήσει όλους τους φιλάθλους!

Το All Star Game είναι Γιορτή για όλη την οικογένεια και δεν περιλαμβάνει μόνο το αγωνιστικό μέρος, τα τρίποντα, τα καρφώματα και τις θεαματικές φάσεις. Η εμπειρία του All Star Game είναι, επίσης, η ατμόσφαιρα χαράς και διασκέδασης που επικρατεί σε όλες τις εκδηλώσεις. Μπορείτε να κλείσετε την θέση σας στην «Γιορτή του Μπάσκετ» εδώ.

Και στη φετινή διοργάνωση, την 25η στην σειρά, οι θεατές του All Star Game θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Παρουσιαστές του 25ου All Star Game και συνδετικός κρίκος μεταξύ του φίλαθλου κοινού και των δρωμένων στο παρκέ θα είναι ο κορυφαίος Κύπριος stand up comedian Λούης Πατσαλίδης και η αθλητικογράφος Άντρεα Καφά!

Σάκης Τσιώλης στο “Π”: Αυτά περιμένω στον δεύτερο γύρο


Σχολιάστε εδώ