Παναιτωλικός made in USA! Η νέα τάξη πραγμάτων και τα μεταγραφικά

Παναιτωλικός made in USA! Η νέα τάξη πραγμάτων και τα μεταγραφικά

– Νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα του Αγρινίου
– Ποιος είναι ο καινούργιος ιδιοκτήτης και τι περιλαμβάνει το deal με τον Φώτη Κωστούλα

Ο Παναιτωλικός γυρίζει σελίδα και η είδηση της αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ από τον πολωνό επιχειρηματία Μάτσιεκ Καμίνσκι προκαλεί αίσθηση. Η ουσία είναι ότι μετά από 17 χρόνια δυναμικής πορείας, με τα σωστά και τα λάθη του, ο Φώτης Κωστούλας παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο σε έναν άνθρωπο που φιλοδοξεί να απογειώσει τη νέα του επένδυση.

Ο 64χρονος Καμίνσκι, με περιουσία που υπερβαίνει το 1 δισ. δολάρια, είναι το νέο αφεντικό των «κυανοκίτρινων». Οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν καιρό και το μόνο που μένει είναι να ανάψει το πράσινο φως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αφού ο σχετικός φάκελος έχει ήδη κατατεθεί και κατά πληροφορίες βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης. Ο πολωνός δισεκατομμυριούχος καταγίνεται με το real estate και έδρα του είναι η Μινεσότα των ΗΠΑ. Το τελευταίο διάστημα έχει μπει δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου και πριν από λίγους μήνες συζήτησε την προοπτική απόκτησης της αγγλικής Έβερτον, δίχως ωστόσο να το πετύχει. Η ελληνική αγορά του φαίνεται ελκυστική και λέγεται πως με όχημα τον Παναιτωλικό θα επιχειρήσει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του.

Επίσης, το ρεπορτάζ για τον Παναιτωλικό αναφέρει πως στη συμφωνία των δύο πλευρών εντάχθηκε το αθλητικό-προπονητικό κέντρο του συλλόγου, το γνωστό Emileon, με το συνολικό ποσό της αγοραπωλησίας να προσεγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ. Σταδιακά η ΠΑΕ θα στελεχωθεί με άτομα της εμπιστοσύνης του καινούργιου ιδιοκτήτη. Aπομένει η έγκριση από την ΕΕΑ, επί της ουσίας όμως εκείνος λογίζεται ως ο νέος ισχυρός άνδρας του club.

Η πλευρά Καμίνσκι «τρέχει» τα μεταγραφικά

H ομάδα του Αγρινίου έχει στρέψει το ενδιαφέρον στο προσεχές παιχνιδι εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ με το οποίο ανοίγει η αυλαία για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Όμως όπς δείχωουν τα πράγματα απο την πλευρά Καμίνσκι δεν αποκλείεται να αυξηθεί το νούμερο των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ.

Ο Μόρσεϊ εκτός

Ο Μόρσεϊ υπέστη διάταση ακροωμιοκλειδικής στο πρόσφατο φιλικό του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός δράσης.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ