Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μαρσέλο – Η αποστολή με τον Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μαρσέλο – Η αποστολή με τον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο το βράδυ της Πέμπτης (15/12, 19:30, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (14/12) με απογευματινή προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι στις προτεραιότητες για τον Ολυμπιακό που θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Θέλουν όμως να δείξουν πως είναι έτοιμοι και για την επανέναρξη της Super League, καθώς την επόμενη Τετάρτη (21/12) στην εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.


Σχολιάστε εδώ