Κύπελλο: “Αγκαλιά” με την πρόκριση η ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Κύπελλο: “Αγκαλιά” με την πρόκριση η ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Η “Ένωση” χωρίς να ανεβάσει στροφές, επικράτησε στη “Ριζούπολη” της Κηφισιάς με 2-0 και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η ΑΕΚ στην επιστροφή της στις επίσημες υποχρεώσεις μετά την διακοπή του Μουντιάλ, επικράτησε της Κηφισιάς με 2-0 εκτός έδρας και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Τα τέρματα για τους “κιτρινόμαυρους” οι Γκαρσία και Φαν Βέερτ από το πρώτο μέρος.

ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις του με νίκη, επικρατώντας με 3-0 του Βόλου στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το “τριφύλλι” πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά, χάρη στα γκολ των Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς. Πλέον, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης (21/12) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό για τη 14η αγωνιστική. Την ίδια μέρα, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα κοντραριστεί στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο τριήμερο 10-11-12 Ιανουαρίου στον Βόλο. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο “ζευγάρι” διασταυρώνεται στους “8” της διοργάνωσης με αυτό της Καλαμάτας και του ΠΑΟΚ.

Οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν στις επίσημες υποχρεώσεις τους με εμφατική νίκη, επικρατώντας με 4-1 του Ατρόμητου στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Εξαιρετικός ο 30χρονος Έλληνας επιτελικός μέσος, μεγαλειώδη εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο που πέτυχε δύο γκολ… ποιήματα.

Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρη στα γκολ των Μπιέλ στο 7′, Μαρσέλο στο 50′ και 65′ και Ελ Αραμπί στο 63′. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ που πετυχαίνει δύο τέρματα στο ίδιο ματς σε επίσημη διοργάνωση. Εξαιρετικός ήταν και ο Κώστας Φορτούνης, που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο όταν βγήκε αλλαγή στο 70′. Τη θέση του πήρε Από την άλλη, η ομάδα του Κρις Κόλμαν είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 11′ με τον Κιάρτανσον, είχε τις δικές της καλές στιγμές για κάτι καλύτερο στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο τριήμερο 10-11-12 Ιανουαρίου 2023 στο Περιστέρι. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο “ζευγάρι” διασταυρώνεται στους “8” της διοργάνωσης με αυτό του ΆρηςΛεβαδειακός.

Πηγή πληροφοριών: ertsports.gr

Σχολιάστε εδώ