«Σκοτώνονται» Μητσοτάκης και Τσίπρας για το ποιος θα… σώσει καλύτερα τη χώρα… Να μην τη σώσουν, ούτε που περνάει από το μυαλό τους, ε;

«Σκοτώνονται» Μητσοτάκης και Τσίπρας για το ποιος θα… σώσει καλύτερα τη χώρα… Να μην τη σώσουν, ούτε που περνάει από το μυαλό τους, ε;

♣ Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή η κυβέρνηση προαναγγέλλει πρόωρες εκλογές. Τρίτη – Πέμπτη τις αναβάλλει και…

♣ …τα weekends πάει για σκι στην Αράχωβα ο Μάκης Βορίδης!

♣ Παρακαλούμε την Αλβανία να συμφωνήσει για την ΑΟΖ. Κάποτε χάναμε από σοβαρές ομάδες (Γερμανία, Ιταλία κ.ά.), τώρα χάνουμε από τα τσικό τους.

♣ Μυστικές επαφές κάνει η κυβέρνηση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Καλού – κακού, τις νύχτες…

♣ …να κρατάμε τσίλιες γύρω από την Ακρόπολη, μην τυχόν δώσουμε και απ’ αυτά που έχουμε!

♣ Παραμύθι, λέει ο Ανδρουλάκης, ότι αν φύγει ο Μητσοτάκης θα έρθει ο Τσίπρας. Είναι γνωστό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έρθει! Αν δεν ευκαιρεί ο Τζορτζ Κλούνι.

♣ «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο για τη χώρα», λένε από τη κυβέρνηση. Και τι πειράζει δηλαδή; Και έτσι μια χαρά μπορεί να τα κάνει μπάχαλο!

Αποκλειστικό: Ο Τσίπρας έχει βρει τρόπο να κάνει από μόνος του πρόωρες εκλογές, αλλά δεν το λέει πουθενά για να μην το μάθουν και άλλοι!

♣ Σύντομο ανέκδοτο: Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση για την έκρηξη στο σχολείο στις Σέρρες. Τον λέβητα τον είχαν αγοράσει από έναν κουμπάρο της Μαρέβας…

♣ …που ήταν συμμαθητής του Πλακιωτάκη και τις Κυριακές παίζει τένις με τον Άδωνη.

♣ Πλάκα έχει. Οι Βρετανοί θα μας δανείσουν, λέει, τα Μάρμαρα που μας έχουν κλέψει! Να δεις που στο τέλος…

♣ …θα τους ζητήσουμε και συγγνώμη γιατί δεν τους αφήσαμε να κλέψουν περισσότερα.

♣ Σύμφωνα με νεότερες αποκαλύψεις από το «Do­cumento», ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε και τον Νώε. Είχε βάλει κοριούς στη σαλονοτραπεζαρία στην κιβωτό.

♣ Ο Αντ. Σαμαράς έφτιαξε ίδρυμα για να μην ξεχαστεί, λέει, το έργο του. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να κάνει ό,τι μπορεί για να… ξεχαστεί!

♣ Πριν από χιλιάδες χρόνια, στην Αρκαδία ζούσαν ελέφαντες και καμήλες. Μετά ήρθαν τα γαϊδούρια και τα έδιωξαν!

Τσαντίστηκε ο Μητσοτάκης γιατί, λέει, οι τράπεζες εκμεταλλεύονται άγρια τους πολίτες. Δηλαδή, αν το κάνουν με το γάντι, κανένα πρόβλημα;

♣ Τριάντα χρόνια είχε να πάει έλληνας πρωθυπουργός στη Βόρειο Ήπειρο και μόλις το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης τους πλάκωσε κακοκαιρία. Όχι, ηφαίστειο δεν έχει εκραγεί. Ακόμη.

♣ Πήγε, που λέτε, ο Τσίπρας στη δεξιά Καστοριά και (του) μύρισε… πολιτική αλλαγή. Δηλαδή, έτσι και πάει στην αριστερή Λέσβο…

♣ …βλέπω να του μυρίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Πάνο Κιάμο.

♣ Τίτλος σε είδηση: «Η­χηρό μήνυμα σε Τουρκία από τον Ανδρουλάκη». Στο μεταξύ, έτσι και ρωτήσεις τον Ερντογάν…

♣ …θα σου πει ότι ο Ανδρουλάκης είναι pop star, κάνει ντουέτο με την Τάμτα και έχει κρυφό δεσμό με την Ελ. Μενεγάκη.

♣ Ανεβαίνουν οι τόνοι στη showbiz: Τριαντάφυλλος εναντίον Καινούργιου. Κασιδιάρης κατά Βελόπουλου.

Σκέψου να είσαι υπάλληλος της ΕΥΠ και να πρέπει να ακούς επί ώρες τα τηλέφωνα του Κουτσούμπα. Ποιος ψυχίατρος; Ούτε εξορκισμός δεν σε σώζει!

♣ Ένθερμος υποστηρικτής της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας ο Αντ. Σαμαράς. Προφανώς, αυτός που τη διέσπασε το 1993 και την έριξε από την εξουσία ήταν ο… Ντιέγκο Μαραντόνα.

♣ Με ψεύτικη χειροβομβίδα ο συνταγματάρχης προσπάθησε να ληστέψει την τράπεζα. Σκέψου να τον στέλναμε να πολεμήσει τους Τούρκους. Νεροπίστολο θα έβγαζε.

♣ Βαρουφάκης: «Δεν αρκεί η σκληρή δουλειά για να βγεις από τη μιζέρια». Ουφ! Ευτυχώς που υπάρχει και το modeling.

♣ Τώρα, αυτό του Τσαβούσογλου «κάντε πίσω, αλλιώς θα κάνουμε εμείς μπροστά» θυμίζει σκύλο που γαβγίζει επειδή ξέρει ότι δεν… μπορεί να δαγκώσει.

♣ Η κατανάλωση ψητού κοτόπουλου και λουκάνικου αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας. Γι’ αυτό σας λέω: Sushi και πάλι sushi!

♣ Έξι στους δέκα ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Και τον Ανδρουλάκη; Σεφ στο Μαξίμου!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ