Νίκος Γαλανός: Δεν βάζω ταμπέλα στη ζωή μου

Νίκος Γαλανός: Δεν βάζω ταμπέλα στη ζωή μου

[Εξομολογήσεις…]

-Χάνεται η μαγεία – Όλα τ’ άλλα είναι για πέταμα!

«Δεν βάζω ταμπέλες. Έχω μια άποψη και για τη ζωή μου και για τους ανθρώπους. Δεν βάζω ταμπέλα, δεν με ενδιαφέρει να βάλω.

Γι’ αυτό και ό,τι βιώνω, ας πούμε, είναι θα λέγαμε κατά 90% θετικό στην πορεία μου από τους συναδέλφους μου, από δουλειές που έχω κάνει, από όλα αυτά.

Δεν έχω θέματα προς λύση. Ψυχολογικά, ψυχονευρωτικά και τέτοια. Είδα και εγώ κάποιες παραστάσεις που δεν είχα προλάβει να δω, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα. Από τη μια είναι η μαγεία και από την άλλη κατ’ εμέ είναι αυτή η ενέργεια που παίρνεις όταν έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο, τον συνάδελφο, τον θεατή. Για εμένα εκεί είναι οι σημαντικές λειτουργίες που γίνονται στον άνθρωπο, στο κύτταρο.

Αυτό είναι το ψήλωμα του ανθρώπου, και θα πρέπει να είναι. Όλα τα άλλα είναι απλά για πέταμα. Είμαι ανήσυχος πολύ. Δεν λέω ότι θα εξαφανιστεί το είδος. Αυτό θα γίνει όταν πρέπει. Αλλά επειδή δεν θα υπάρχει σύγκριση, δεν θα υπάρχουν και συναισθηματικά ή ψυχολογικά προβλήματα.

Διότι το πρόβλημα ξεκινάει με τη σύγκριση. Αν εσείς μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας και αύριο-μεθαύριο δεν μπορείτε, είτε γιατί δεν θα υπάρχει, είτε γιατί σας το στερούν, τότε μπορείτε να κάνετε τη σύγκριση. Αυτό λοιπόν χάνεται πια».

Υπογραφή: Νίκος Γαλανός, Κορυφαίος Ηθοποιός


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτο: in.gr


Σχολιάστε εδώ