Kirstie Alley: Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 71 ετών

Kirstie Alley: Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 71 ετών

Η ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ, γνωστή για τον ρόλο της στην κωμική σειρά Cheers τις δεκαετίες του 1980 και του 90, πέθανε από καρκίνο στα 71 της, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειας.

Η αμερικανίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε δύο φορές με Έμμυ και έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά ”Cheers” (Το Μπαράκι).

«Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η απίστευτη, άγρια και στοργική μητέρα μας πέθανε», έγραψαν τα παιδιά της.

Η Άλεϊ απέκτησε μεγάλη φήμη από τον ρόλο της Ρεμπέκα Χάουι στη σειρά του NBC ”Cheers” (Το Μπαράκι), στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1987 ως το 1993 και για την οποία βραβεύτηκε με ‘Εμμυ και Χρυσή Σφαίρα το 1991.

Το δεύτερο Έμμυ της το πήρε το 1994 για την τηλεταινία “Η Μητέρα του Ντέιβιντ”, όπου υποδυόταν μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τον αυτιστικό γιο της.

Η δήλωση της οικογένειας δεν διευκρίνισε τι καρκίνο είχε, αλλά είπε ότι «ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα». «Ήταν περιτριγυρισμένη από την πιο στενή της οικογένεια και πολέμησε με μεγάλη δύναμη, αφήνοντάς μας με βεβαιότητα την ατελείωτη χαρά της ζωής και τις όποιες περιπέτειες της περιμένουν», συνέχισε. «Όσο εμβληματική κι αν ήταν στην οθόνη, ήταν ακόμα πιο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά […] το κέφι και το πάθος της για τη ζωή, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα πολλά ζώα της, για να μην αναφέρουμε την αιώνια χαρά της να δημιουργεί».

Ο Τζον Τραβόλτα, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε μαζί της στη σειρά Look Who’s Talking, μπήκε στο Instagram για να αποτίσει φόρο τιμής

“Η Kirstie ήταν μια από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχα ποτέ. Σ ‘αγαπώ Kirstie”, έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία της.

«Ξέρω ότι θα ξαναδούμε ο ένας τον άλλον».


Σχολιάστε εδώ