Ηλίας Παπαθεοδώρου στο “Π”: Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός

Ηλίας Παπαθεοδώρου στο “Π”: Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός

Του
ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
Προπονητή του Κολοσσού Ρόδου


Σε ντέρμπι όπως αυτά φαβορί δεν υπάρχουν, ωστόσο, βάσει έδρας, χημείας και ισορροπίας ως ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο.

Σαφώς ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και πια σχεδόν πλήρης σε σχέση με τον αγώνα του Σούπερ Καπ, ενώ η προσθήκη του Μπέικον του έδωσε μεγαλύτερη ισχύ και αποτελεσματικότητα, ωστόσο απέναντί του θα βρει έναν αντίπαλο με εξαιρετικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι», με τον κόσμο στο πλευρό τους, θα επιχειρήσουν να ανοίξουν τον ρυθμό, τη στιγμή που και οι «πράσινοι» στα τελευταία ματς έχουν αυξήσει κατοχές και πόντους. Γενικότερα εκτιμώ πως αυτός που θα είναι πιο εύστοχος στο μακρινό σουτ και θα υποπέσει στα λιγότερα λάθη εκείνος και θα επικρατήσει.

Στην παρούσα φάση, και με δεδομένο πως είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, θεωρώ πως, εκτός του γοήτρου, δεν διακυβεύεται κάτι μεγαλύτερο. Και με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη πιστεύω ότι δύσκολα ο Ολυμπιακός θα χάσει στο τέλος την πρωτιά και επομένως το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Να συμπληρώσω επίσης ότι μπορεί παλαιότερα η έδρα να μετρούσε πολύ περισσότερο, κάτι που τείνει πλέον να εξαλειφθεί, όμως, όσο να ‘ναι, όταν παίζεις με τους οπαδούς πλάι σου το ψυχολογικό πλεονέκτημα είναι σαφές και σε βοηθάει να αποφεύγεις καλύτερα τις δυσκολίες. Ελπίζω να παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας και των δύο ομάδων.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ