Mundial: Μέσι και Μαρτίνες έστειλαν την Αργεντινή στα προημιτελικά

Mundial: Μέσι και Μαρτίνες έστειλαν την Αργεντινή στα προημιτελικά

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης στην Αργεντινή, στο 1.000ό παιχνίδι της καριέρας του, ωστόσο το 2-1 επί της Αυστραλίας στη φάση των 16 ήρθε με αγχωτικό τρόπο. Η Ολλανδία επόμενη αντίπαλος στο Μουντιάλ 2022.

Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού η Αργεντινή πήρε τον έλεγχο του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η Αυστραλία έκλεινε καλά τους χώρους, είχε σωστό παιχνίδι στο μισό γήπεδο και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στη περιοχή της.

Ο σύγχρονος θρύλος του ποδοσφαίρου σε μια στιγμή με ελάχιστο χώρο και ένα τελείωμα, σήμα κατατεθέν της καριέρας, ήταν αρκετό για να στείλει την μπάλα με το αριστερό στα δίχτυα των Socceroos ανοίγοντας το σκορ στο 35.

Στο 58΄ ο τερματοφύλακας των «καγκουρό», Ράιαν, έκανε τραγικό λάθος υπό την πίεση του Ντε Πολ, έχασε την μπάλα από την Άλβαρες και ο σέντερ φορ των Λατίνων τον πέρασε και πλάσαρε για το 2-0.

Οι Αυστραλοί αν και προσπάθησαν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κατά διαστήματα μπλόκαραν το παιχνίδι της Αργεντινής, μείωσαν σε 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να σταματήσουν την Αργεντινή του… Μέσι.

 


Σχολιάστε εδώ