Χριστουγεννιάτικη λάμψη στο κέντρο της Αθήνας: Φωταγωγήθηκε το δέντρο στο Σύνταγμα

Χριστουγεννιάτικη λάμψη στο κέντρο της Αθήνας: Φωταγωγήθηκε το δέντρο στο Σύνταγμα

Το πανέμορφο έλατο από το Καρπενήσι φωτίζεται από 40.000 λαμπάκια, μήκους 5 χλμ. και διακοσμείται με εκατοντάδες μπάλες και στολίδια – «Η Αθήνα στέλνει μήνυμα ενότητας σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και η Αθήνα  μπορεί κι επισήμως την υποδεχθεί με φως, λάμψη και χαρά στο κέντρο και στις γειτονιές της καθώς φωταγωγήθηκε νωρίτερα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Συντάγματος.

Ένα δυνατό μήνυμα ειρήνης, ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των λαών θα στείλει η Αθήνα φέτος, καθώς περισσότεροι από 25 Δήμαρχοι από όλο τον κόσμο συμμετείχαν μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στη φωταγώγηση.

Μάλιστα, σε κάθε δήμαρχο που παρουσιαζόταν άναβε και ένα φως στο δέντρο.

Μουσική εκδήλωση το βράδυ της φωταγώγησης του Συντάγματος

Όσοι, το βράδυ της Πέμπτης, παρακολούθησαν τη φωταγώγηση του δέντρου στο Σύνταγμα, έζησαν παράλληλα μία πολύ όμορφη μουσική εμπειρία στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Το λαμπερό αστέρι της pop σκηνής, Τάμτα, με την υπέροχη φωνή και την εκθαμβωτική παρουσία της έδειξε, για άλλη μια φορά, την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band.

Τη βραδιά άνοιξαν δυναμικά ο Πέτρος Κούρτης και η μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες του.

Πηγή: skai.gr


Σχολιάστε εδώ