Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ταξιδεύει στη χώρα των θαυμάτων (photo gallery)

Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ταξιδεύει στη χώρα των θαυμάτων (photo gallery)

Ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο βγαλμένο από παραμύθι, που όμοιό του δεν υπάρχει. Κάθε χρόνο και ένα καινούριο θέμα που μας βάζει για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση και μας κάνει να νιώθουμε όλοι παιδιά. Αυτή είναι μία μοναδική εμπειρία που ο Μύλος μπορεί να σας προσφέρει. Παιχνίδια, δραστηριότητες, Θεματικές Κατασκευές, ήρωες, αξιοθέατα, φαγητό και ό, τι θα δούμε και θα κάνουμε στο Μύλο, όλα μαζεμένα εδώ!

“Χριστούγεννα στη χώρα των θαυμάτων”, με την Αλίκη στη χώρα των θαυμαστών Χριστουγέννων! Η τελετή έναρξης του 11ου Μύλου των Ξωτικών, το απόγευμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022 σηματοδότησε “τον πιο φωτεινό, τον πιο μαγικό Μύλο”, όπως με έμφαση τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Εξάλλου, ο Τρελοκαπελάς, η Ντάμα Κούπα, η Κάμπια, η Δούκισσα, ο Λευκός Λαγός, όλοι οι ήρωες, όλες οι ηρωίδες του διάσημου βιβλίου (“Οι περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων”) φροντίζουν ήδη για αυτά τα μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!

Κάθε χρόνο, ο Μύλος των Ξωτικών, φροντίζει και διαθέτει ένα πλήρες και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεωνκαι όχι μόνο, στην κεντρική σκηνή του. Δράσεις και εκδηλώσειςπου απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα γούστα. Για 45 ημέρες, θα γεμίσουμε τη σκηνή μας με καλή μουσική, με χορούς, με θέατρο, με παραμύθια αλλά και πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα,  εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται και στο κέντρο της πόλης. Βρείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της διοργάνωσης.

Η τελετή έναρξης με ένα υπέροχο βίντεο, με το “ζωντάνεμα” του κεντρικού κτηρίου του Μύλου, από την Αλίκη και χαρακτήρες του βιβλίου, με εξαιρετική χορογραφία, ενθουσίασαν χιλιάδες παρευρισκόμενους/ες, μικρά παιδιά και παιδιά κάθε ηλικίας, στον κεντρικό χώρο εκδηλώσεων. Ο Χρήστος Νέζος προϋπάντησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων, ο οποίος, αφού συνομίλησε με τον Αγιο Βασίλη, έδωσε το έναυσμα για φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, θεατά από όλη την πόλη. Ακολούθησε η μουσική, ένα μεγάλο πάρτι με τους THE ACAPELLA GROUP και τον Γιώργο Λιβάνη, που απογείωσαν τον ρυθμό, με νότες γιορτής. Το κέφι και η προσμονή για πιο πιο όμορφο Μύλο των Ξωτικών, για την 11η γιορτή του χαμόγελου, της αγάπης, της αισιοδοξίας, ήταν εμφανές σε κάθε επισκέπτη/τρια, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και από τα Βαλκάνια, με δεκάδες λεωφορεία από Σερβία και Β. Μακεδονία. Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, με αλλαγή της χωροθέτησης, με πιο όμορφες, πιο μαγικές γωνιές, με επανάχρηση του κεντρικού κτηρίου, με γεύσεις, χρώματα, παιχνίδια, αναμνηστικά, περίπτερα, μουσική, με σεβασμό στον άνθρωπο και προπαντός με αγάπη… ο Μύλος των Ξωτικών δημιουργεί τα Χριστούγεννα στη χώρα των θαυμάτων! Καλές γιορτές σε όλους/ες!

This slideshow requires JavaScript.

Φέτος τα Χριστούγενα ο Μύλος των Ξωτικών μας ταξιδεύει στην χώρα της μικρής Αλίκης, στη χώρα των θαυμάτων όπου ένα μικρό κοριτσάκι, η Αλίκη, ενώ έπαιζε στην εξοχή με την αδερφή της είδε ένα άσπρο κουνέλι να τρέχει, φωνάζοντας πως έχει αργήσει. Η Αλίκη το ακολούθησε ως την όχθη ενός ποταμού, κι έπειτα μπήκε στη φωλιά όπου είχε μπει προηγουμένως ο Ασπροκούνελος. Όμως ανακαλύπτει πως δεν υπάρχει βαρύτητα και αιωρείται μέσα στη φωλιά. Όταν έφτασε στο δάπεδο της φωλιάς, είδε μια μικροσκοπική πόρτα που το έχει το χάρισμα να μιλάει. Θέλοντας να περάσει την πόρτα, το πόμολο τη συμβούλευσε να πιει ένα φίλτρο που θα την κάνει μικρή, ώστε να χωρέσει από την πόρτα και να βρει τον Ασπροκούνελο.

Μέσα από παραμυθένιες διαδρομές συνάντησε διάφορους ήρωες, τον Καπετάν Ντόντο, τον Τρελοκαπελά, την Κάμπια, τη Βασίλισσα Ντάμα Κούπα με τα τραπουλόχαρτα φρουρούς της, τον Λαγό, τον Γάτο και πολλούς άλλους και κατέληξε στην Κουνελότρυπα, πήδηξε μέσα και βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών, όπου όλα ήταν όμορφα, χρωματιστά, στολισμένα και φωτεινά για τα Χριστούγεννα. Ο Άη Βασίλης, τα ξωτικά και όλοι οι ήρωες του πάρκου την υποδέχθηκαν με χαρά, την κέρασαν σοκολάτες και διάφορα γλυκίσματα και αποφάσισε να μείνει μαζί τους τα φετινά Χριστούγεννα και να τους αφηγηθεί τις περιπέτειες που έζησε σε αυτό το ονειρικό ταξίδι.

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών».

Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στο Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών άνοιξε τις πύλες του στις 25 Νοεμβρίου 2022 και θα λειτουργήσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2022. Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας www.milosxotikon.gr η καλέστε στο 24310 38890.


Σχολιάστε εδώ