Κρίση στον ΑΝΤΕΝΝΑ λόγω… Μουντιάλ

Κρίση στον ΑΝΤΕΝΝΑ λόγω… Μουντιάλ

Μπροστά σε μια μεγάλη κρίση βρίσκεται ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Όπως γράφουμε στην έντυπη στήλη των Τυπολογιών, η αποτυχία των μεταδόσεων των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου από το Κατάρ, τις πρώτες μέρες της διοργάνωσης, από τη συνδρομητική υπηρεσία ΑΝΤ1+, εξαιτίας προβλημάτων στην πλατφόρμα, έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στο Μαρούσι.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αξιολογείται ως πολύ κρίσιμο, όσον αφορά τις επιλογές που πρέπει να γίνουν άμεσα, και μετά το τέλος της διοργάνωσης θα γίνει η αξιολόγηση του εγχειρήματος και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα ανώτατα στελέχη της διοίκησης.

Δεν θεωρείται το Mundial ως σημαντικό γεγονός για την ελληνική κοινωνία

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα των Τυπολογιών, το μπλακ άουτ της υπηρεσίας ΑΝΤ1+ επαναφέρει στην επικαιρότητα το ζήτημα των γεγονότων μείζονος σημασίας. Η διαβούλευση έγινε –με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, και με τη συναίνεση του ΕΣΡ– σε στενό κύκλο και όχι δημόσια.

Το περιεχόμενο των κυβερνητικών προτάσεων αποκαλύφθηκε από την έντυπη έκδοση της στήλης και, υπό το βάρος των τελευταίων δεδομένων, θα πρέπει ίσως να εξεταστεί εκ νέου όλη η λίστα, καθώς, για παράδειγμα, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου δεν θεωρήθηκε ως σημαντικό γεγονός για την ελληνική κοινωνία. Στην προτεινόμενη λίστα, που «χαρίζει» γεγονότα στην ιδιωτική τηλεόραση και υποχρεώνει την ΕΡΤ να μεταδίδει σχεδόν μόνο τα γυναικεία αθλήματα, περιλαμβάνεται μόνο ο τελικός του Μουντιάλ σε απευθείας και πλήρη μετάδοση.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ/ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

Σχολιάστε εδώ