Έπεσε τμήμα του σκηνικού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Ακυρώθηκε η σημερινή συναυλία

Έπεσε τμήμα του σκηνικού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Ακυρώθηκε η σημερινή συναυλία

Ατύχημα μικρής έκτασης σημειώθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ,όταν κατά την διάρκεια πρόβας που έκαναν τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου ,έπεσε ένα κομμάτι της σκηνής με αποτέλεσμα να προβληθούν αμυχές σε δύο μαθητές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά,το Μουσικό Σχολείο είχε προγραμματίσει  να κάνει συναυλία και τα παιδιά πήγαν για την τελευταία πρόβα.

Ενω βρίσκονταν στην κεντρική σκηνή ένα κομμάτι από σκηνικό που χρησιμοποιείται στις θεατρικές παραστάσεις που γίνονται, έφυγε από τη θέση του επειδή μάλλον δεν το ειχαν στερεώσει καλά κι έπεσε δίπλα στα παιδιά που κατατρόμαξαν και έτρεχαν έντρομα στα παρασκήνια.

Δύο απ” αυτά είχαν κάποιες αμυχες,χωρίς να είναι κάτι σοβαρό,αλλά απ ότι μας είπαν πιο πολύ τρόμαξαν παρά ασχολήθηκαν με τους μικροτραυματισμους,δεδομένου ότι το κομμάτι έσκασε δίπλα τους και δεν ήξεραν αν θα ακολουθούσε κι άλλο.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουρακης ,ο οποίος ηγείται του Οργανισμού που λειτουργεί το Δημοτικό Θέατρο,  μας είπε ότι ευτυχώς δεν υπήρξε καποιος τραυματισμός αλλά ευθύνες υπάρχουν και θα αναζητηθούν δεδομένου ότι με την ασφάλεια των παιδιων,των ηθοποιών ή των θεατών δεν πρέπει να παίζει κανένας.

Υπό την έννοια  αυτή θα υπάρξουν κυρώσεις στους υπεύθυνους για να μην υπάρχει ούτε υποψία επανάληψης παρόμοιου γεγονότος.

Εξυπακούεται ότι η συναυλία ακυρώθηκε και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της.

Νίκος Παρασκευάς/kanaliena.gr

Σχολιάστε εδώ