Ο αρχηγός θα φτιάξει το Επικρατείας

Ο αρχηγός θα φτιάξει το Επικρατείας

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ διαφορετικό από εκείνο του 2019. Το βέβαιο είναι πως τον πρώτο λόγο έχει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα πρώτα οκτώ ονόματα του Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2019 (εξελέγησαν τέσσερις) ήταν: Βασίλης Βασιλικός, Έφη Αχτσιόγλου, Πάνος Σκουρλέτης, Αλέκος Φλαμπουράρης, Αικατερίνη Σακοράφα-Ανδρικοπούλου, Παναγιώτης Παναγιώτου, Πόπη Μοσκόφ και Νάσος Ηλιόπουλος.

Η Έφη Αχτσιόγλου θα πάει για τη μάχη του σταυρού στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, ο Πάνος Σκουρλέτης θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα ενώ και ο Νάσος Ηλιόπουλος θα δώσει τη μάχη του σταυρού (πιθανόν να κατέβει στην Α’ Αθήνας).

Εν όψει εκλογών…

Το Τμήμα Πολιτισμού αναλαμβάνει η Άννα Χατζησοφιά με αναπληρωτή τον Κώστα Καλδάρα, ενώ το Τμήμα των ΜΜΕ ο πασοκογενης Παναγιώτης Παναγιώτου (πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ) με αναπληρώτρια την Όλγα Στέφου.

Το Τμήμα Αθλητισμού ο Κώστας Αλεξίου με αναπληρώτρια τη Μαρία Καλουδιώτη και το Τμήμα Δικαιωμάτων η Βασιλική Κατριβάνου με αναπληρωτή τον Γιώργο Καραμάνο.

Το Τμήμα Υγείας ο Γιάννης Μπασκόζος με αναπληρώτρια την Ελένη Κεϊμάλη, ενώ το Τμήμα Παιδείας η Ιφιγένεια Καμτσίδου με αναπληρωτή τον Θοδωρή Μπαλτά.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης ο Νίκος Μανιός με αναπληρώτρια την Ηρώ Ζαβογιάννη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ