«Maestro» Επεισόδιο 6: «Μουσικές καρέκλες» H μυστηριώδη γυναίκα αλλάζει τα πάντα! Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται (trailer)

«Maestro» Επεισόδιο 6: «Μουσικές καρέκλες» H μυστηριώδη γυναίκα αλλάζει τα πάντα! Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται (trailer)

Ο έρωτας που αποκαλύπτεται πυροδοτεί έντονες εξελίξεις στο ορμητικό του πέρασμα 

H πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζεται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 22:30, στο MEGA. Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.


Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ


Στο 6 επεισόδιο της σειράς… «Μουσικές καρέκλες»

Ένα flashback στη ζωή του Ορέστη πριν πάει στους Παξούς. Η προηγούμενη σχέση του με την Αλεξάνδρα… Όπως είπε η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη που την υποδύεται, «Παίζω μια μυστηριώδη γυναίκα η οποία εμφανίζεται από το 5ο επεισόδιο. Αντιπροσωπεύω κάπως την προηγούμενη ζωή του Χριστόφορου και έρχομαι να ταράξω τα δεδομένα στα νέα πλάνα που έχει για να γίνει αυτό το Φεστιβάλ ή να προχωρήσει τη ζωή του στο νησί».

«Μουσικές καρέκλες»: Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας στο νησί, καθώς και η σχέση της με τον Ορέστη, γίνεται γρήγορα γνωστή στους κατοίκους. Ο ερχομός της φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ορέστη και τσακίζει την εpωτευμένη Κλέλια. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται.

Η Εύα αποφασίζει να πάρει τη ζωή της, στα χέρια της. Θα διεκδικήσει τον Μάνο, ακόμα κι αν χρειαστεί να τα βγάλει όλα στο φως. Στο μεταξύ, όμως, κάποιος στέλνει ανώνυμα στον Μάνο, το dvd με την τολμηρή ταινία που έχει γυρίσει η Εύα στη Γαλλία. Μετά από αυτό, εκείνος της ανακοινώνει ότι τελείωσε μαζί της, οριστικά. Η Εύα θεωρεί ένοχο τον Νικόλα. Ο Πέτρος μαθαίνει για τη σχέση του γαμπρού του με την Εύα και τον προειδοποιεί πως αν πονέσει την κόρη του, θα το μετανιώσει πικρά. Ο χωρισμός του Μάνου με την Εύα φαίνεται πλέον αναπόφευκτος. Η Μελίτα, ανυποψίαστη, κάνει μια “επίθεση φιλίας” στην Εύα, βρίσκοντάς της δουλειά στην τηλεόραση…

Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.


Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

#Maestro



 


Σχολιάστε εδώ