Σωστά, κύριοι της κυβέρνησης… Το ότι γίνονται υποκλοπές είναι fake news… Το ότι δεν γίνονται είναι το νέο cd single του Πλούταρχου!

Σωστά, κύριοι της κυβέρνησης… Το ότι γίνονται υποκλοπές είναι fake news… Το ότι δεν γίνονται είναι το νέο cd single του Πλούταρχου!

♣ Πάλι καλά που ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και κατηγορεί την αντιπολίτευση για τις υποκλοπές. Αν ήταν αντιπολίτευση…

♣ …θα έπρεπε να καταγγείλει τον εαυτό του! Με κίνδυνο να τσαντιστεί ο άλλος του εαυτός.

♣ Αν καταλαβαίνω καλά, τους μόνους που δεν παρακολουθούσαν ήταν οι περαστικοί από το Μαξίμου και κάτι γιαπωνέζοι τουρίστες από τη Γιοκοχάμα.

♣ Περιέργως πώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμη ζητήσει από τον Μητσοτάκη, αφού παραιτηθεί, να αυτοκτονήσει από τύψεις! (Που παρακολουθούσαν τη Μ. Πατούλη!)

♣ Πρόωρες εκλογές τον Ιανουάριο; Βλέπω να πηγαίνουμε στις κάλπες με snowboard ή έλκηθρο!

♣ «Δεν υπάρχουν αποδείξεις για τις υποκλοπές», λέει ο Μαντζουράνης. Και στο δικαστήριο, αύριο – μεθαύριο, τι θα καταθέσετε ως στοιχεία; Αυτόγραφα της Όλγας Γεροβασίλη;

Επέστρεψε η Ρούλα στην τηλεόραση, ο Κο­ντογιαννόπουλος στην πολιτική. Ώρα είναι να γυρίσει στο ποδόσφαιρο ο Δομάζος.

♣ Προς Μαξίμου: Τους φίλους τους διαλέγουμε, αλλά οι συγγενείς (Δημητριάδης) μπορούν να σου κλείσουν το σπίτι.

♣ Συγγνώμη, αλλά αν οι εκλογές γίνουν τον Ιανουάριο, το δίλημμα δεν θα είναι «Μητσοτάκης ή Τσίπρας», αλλά… «Καϊμακτσαλάν ή Αράχωβα».

♣ Ο 80χρονος Β. Κοντογιαννόπουλος επιστρέφει στην πολιτική για να βοηθήσει στον εκσυγχρονισμό της χώρας. Επίσης… ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος!

♣ Είπε ο Ύψιστος να μη γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά, αλλά εδώ μιλάμε δεν γνωρίζει η δεξιά ποιον παρακολουθούσε η… Δεξιά.

♣ Για ποια ακριβώς θέματα συζήτησαν και βρήκαν λύσεις Μητσοτάκης και Β. Μπάρμπα; Για τις τιμές στις ξαπλώστρες της Μυκόνου;

♣ Σε πανστρατιά για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ε­κλογές καλεί ο Παπαδημούλης. Γίνεται να ξεκινήσουμε από εβδομάδα, σύντροφε; Έχουμε κανονίσει long weekend στο Πήλιο!

Με βάση τις δηλώσεις κυβερνητικών για τα κοιτάσματα στο Ιόνιο… τα Ιωάννινα θα γίνουν το νέο Ντουμπάι!

♣ Σοβαρή μυστική υπηρεσία αυτή η ΕΥΠ! Όχι μόνο έφτασαν να παρακολουθούν κάτι φίλες της Μαρέβας από το κομμωτήριο…

♣ …αλλά τους πήρε χα­μπάρι μέχρι κι ο Βαξεβάνης. Να ‘ταν τουλάχιστον η Νικολούλη, που έχει και το αστυνομικό δαιμόνιο, να πω.

♣ Έξω φρενών η Γεροβασίλη επειδή της παρακολουθούσαν το τηλέφωνο. Δεν μπορεί ο κάθε άσχετος να ξέρει πότε πάει κομμωτήριο, κάθε πότε κάνει μπότοξ.

♣ ΜέΡΑ25 και στην Ιταλία ιδρύει ο Βαρουφάκης. Έτσι είναι το σωστό. Μια καλή κωμωδία την πας τουρνέ, να τη δούνε κι άλλοι.

♣ Να δω τον Κλ. Γρηγοριάδη να εκφωνεί λόγο δίπλα στη Φοντάνα Ντι Τρέβι και θα γραφτώ αμέσως στο fan club της Ελ. Φουρέιρα.

♣ Τόσος ντόρος από τη NASA επειδή έστειλε έναν πύραυλο στο φεγγάρι. Τι να πουν δηλαδή και στον ΣΥΡΙΖΑ…

♣ …που μέρα παρά μέρα εκτοξεύουν βλήματα; Τη μια ο Τζανακόπουλος, την άλλη ο Πολάκης.

♣ Κι άλλο ανέκδοτο: Τσακώνονται μεταξύ τους οι μετεωρολόγοι για το ποιος έπεσε πιο πολύ έξω στις προβλέψεις του!

Από αυτούς που αγωνίστηκαν για το Πολυτεχνείο περισσότεροι ήσαν αυτοί που «εμπορεύτηκαν» το… Πολυτεχνείο!

♣ Γκαντεμιά! 91 χρονών ο άλλος στην Ηλεία, γλίτωσε από πολέμους, Κατοχή, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και πήγε από τροχαίο!

♣ Ε, αφού επανήλθε στην πολιτική ο Κοντογιαννόπουλος, τι άλλο μένει να δούμε; Τον Στρ. Διονυσίου να επιστρέφει στις πίστες;

♣ Αποφασιστικό, μαζικό και ανυποχώρητο αγώνα προανήγγειλε ο Δ. Κουτσούμπας. Με κίνδυνο να κατηγορηθεί για αθέμιτο ανταγωνισμό από το… «Survivor»!

♣ Αν δεις ποιοι παίρνουν θέσεις- κλειδιά, καταλαβαίνεις πόσο έχει μικρύνει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ. Πο­λύ πιο δύσκολα περνάς στο «Voice».

♣ Που έγινε βιαστής ο Μίχος και εξέδιδε τη 12χρονη φταίει ο… α­στρολογικός του χάρτης, είπε ο Π. Χαϊκάλης. Και για τη γεροντική άνοια…

♣ …φταίει που η χοληστερίνη έχει φτάσει μέχρι τον εγκέφαλο και παίζει πρέφα με τη χαζομάρα.

♣ Το 37% των Ελλήνων είναι ψυχικά διαταραγμέ­νο. Και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε απλώς λαλήσει!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ